NIEUW: Volledig afgewerkte vakkenkasten op maat!

29 mei 2019
2 minuten

Op zoek naar een manier om een kast te ontwerpen die je thuis niet meer hoeft af te werken? Check de decoratieve vakkenkasten op maat van OPMAATZAGEN.nl!

Ga direct naar:

Decoratieve kasten

Bij OPMAATZAGEN.nl maken we al een tijdje vakkenkasten op maat. Deze kasten worden door ons volledig op maat gezaagd en hoef je thuis alleen nog in elkaar te zetten en af te werken. Een nieuwe aanvulling op ons meubel- en maatwerkassortiment zijn onze decoratieve maatwerk kasten. Decoratieve maatwerk kasten worden gemaakt van decoratief plaatmateriaal. Dit is plaatmateriaal wat al voorzien is van een decoratieve afwerklaag. De kasten die we hier van maken hoeven dus niet meer afgewerkt te worden!

Waar kan ik uit kiezen?

Bij een volledige afgewerkte kast is het uiterlijk van het materiaal extra belangrijk. We hebben dan ook ruime selectie aan plaatmateriaal waar de decoratieve maatwerk kasten van kunnen worden gemaakt. Zo kun je decoratieve maatwerk kasten bijvoorbeeld maken van deze decoratieve spaanplaten:

We gaan nog een hoop andere plaatmaterialen toevoegen aan deze lijst, dus hou het assortiment in de gaten!

Bestel een maatwerk kast!

Bestel jouw volledig afgewerkte vakkenkast op maat!

Wil jij ook zo’n mooie zelf ontworpen vakkenkast met jouw gekozen afwerking in huis halen? Bestel dan jouw decoratieve maatwerk vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl. Het is supermakkelijk! Met ons schetspapier teken je jouw kast heel eenvoudig uit. Aan de hand van jouw tekening vul je alle specificaties in onze maatwerk configurator en kun je direct jouw kast bestellen. Wij zagen alle onderdelen op maat en maken er een handig bouwpakket van. Binnen 15 werkdagen kan je het pakket al bij jou thuis krijgen bezorgd! Wat jij alleen nog maar hoeft te doen is de kast in elkaar schuiven. Waar wacht je nog op? Maak je eigen unieke kast op maat!

Showroomafspraak maken

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op