Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart, door Maayke

11 april 2019
1 minuut
maatwerk-vakkenkast-mdf-zwart-v313-maayke-opmaatzagen

Maayke heeft een vakkenkast van MDF Zwart ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer voor het eindesultaat!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart

De vakkenkast is gemaakt van MDF Zwart V313, wat het geheel een rustige uitstraling geeft. De open vakken geven de ruimte om mooie spullen stijlvol tentoon te stellen. Andere spullen kunnen netjes worden opgeborgen in de gesloten vakken. De deurtjes zijn voorzien van een push-to-open systeem en hebben daardoor geen greepjes nodig. Het resultaat is een mooie vakkenkast die, ondanks zijn grootte, mooi binnen het interieur! Wil je zelf ook een kast op maat ontwerpen? Teken dan jouw ideale kast uit en bestel hem via onze handige meubelconfigurator!

Bestel een kast op maat!

Bestel de kaast van Maayke!

Wil jij ook een strakke kast van MDF Zwart V313, net als Maayke? Dan kun je haar ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Maayke. Je kunt ook onze meubelcollectie bekijken voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op