Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart, door Lucas

1 minuut
Like deze post!

Een kast op maat, wie wil dat nou niet? Lucas heeft een vakkenkast ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Zwart V313, bekijk hier het resultaat!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart

Lucas heeft een maatwerk vakkenkast van MDF Zwart V313 ontworpen en door ons op maat laten zagen. Dit MDF is vochtwerend en kan, nadat het behandeld is met een lak, langdurig goed tegen vocht. Het ontwerp van Lucas is lekker strak en overzichtelijk. Hierdoor straalt de kast een bepaalde rust uit, wat zeker ten goed komt aan de sfeer in de kamer! Wil je zelf ook een kast op maat? Bestel dan een maatwerk kast naar jouw ontwerp via onze meubelconfigurators!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Bestel de kast van Lucas!

Wil jij net zo’n mooie kast als Lucas? Dat kan! Je kunt de kast die Lucas heeft ontworpen zelf bestellen. De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
>