Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy

8 maart 2019
Maatwerk vakkenkast MDF Zwart Amy Vooraanzicht OPMAATZAGEN

Amy heeft een vakkenkast op maat ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over haar ontwerp en hoe je zelf een maatwerk kast kunt bestellen!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart

Amy heeft een maatwerk vakkenkast van MDF Zwart V313 ontworpen en door ons volledig op maat laten zagen. De donkere kleur van het MDF geeft de kast een rustige uitstraling, ondanks zijn imposante formaat. De deurtjes zijn strak weggewerkt en hebben geen greepjes nodig, dankzij het handige push-to-open systeem. We zagen onze kasten tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zo ben jij verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm in jouw interieur!

Bestel een kast op maat!

Bestel de kast van Amy!

Wil jij ook zo’n imposante kast van MDF Zwart? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Amy. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op