Maatwerk TV-meubel door Louisa

1 minuut
Like deze post!

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels uit de OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp en zie hier het resultaat!

Ga direct naar:

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels uit de OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp van TV-meubel GOOF en voegde er aan de zijkant nog wat extra boekenplanken aan toe. De donkere kleur van het zwarte MDF past perfect in de stijl van het interieur van Louisa. Wist je dat de (maatwerk) meubels in meer houtsoorten beschikbaar zijn? Kijk hier voor een volledig overzicht.

 

Ja, ik wil ook aan de slag met een eigen ontwerp!

Bestel de kast van Louisa!

Vind je de kast van Louisa ook zo tof? Dan kun je de kast die zij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>