Maatwerk TV/audio-meubel, door Gina

1 minuut
Like deze post!

Gina stelde haar ideale TV/audio-meubel samen en vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn we aan de slag gegaan om de onderdelen van het meubel op de mm nauwkeurig te zagen en af te werken waar nodig. En zie het resultaat. Benieuwd naar Gina’s ervaring met OPMAATZAGEN.nl? Lees dan verder!

Ga direct naar:

Gina's ervaring met OPMAATZAGEN.nl

“Samen met OPMAATZAGEN.nl hebben we een meubel gecreëerd met ruimte voor TV, audio en een (bio-ethanol) haard. Als basis hebben we een vakkenkast op maat gebruikt waarbij we de staanders als liggers hebben gebruikt, met een plint daaronder. De TV-wand, die door OPMAATZAGEN.nl op verzoek mooi verlijmd is, hebben we voorzien van een opening waar de wandbeugel van de TV doorgaat. OPMAATZAGEN.nl levert een mooi product. De op maat gezaagde onderdelen naar wens voorzien van verstek of afgekant. Alles keurig snel thuisbezorgd, enkele fouten snel en kosteloos opgelost, goede service. Kortom; aanrader voor je TV/audio-meubel!”

TV/audio-meubel op maat

De TV-meubels uit onze meubelcollectie leveren wij vanaf 15 werkdagen bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur en ideaal want het past altijd! Het TV-meubel wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren, ladegeleiders en het push-to-open systeem zijn voorgemonteerd. Zo schuif je het meubel makkelijk in elkaar zonder ingewikkelde instructies. Je krijgt een gepersonaliseerde handleiding bij het pakket geleverd, zodat je precies weet welk onderdeel waar komt.

De onderdelen worden zorgvuldig verpakt en geleverd op een bezorgdag naar keuze. Dit kan al vanaf 15 werkdagen! De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kan iedereen direct aan de slag: ook alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Zo maken we realiseren van een maatwerk meubel echt gemakkelijk.

Wil je meer weten over de standaard meubels in ons assortiment, klik snel verder!

Alle TV-meubels
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>