Maatwerk TV/audio-meubel, door Gina

11 april 2019
1 minuut

Gina stelde haar ideale TV/audio-meubel samen en vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn we aan de slag gegaan om de onderdelen van het meubel op de mm nauwkeurig te zagen en af te werken waar nodig. En zie het resultaat. Benieuwd naar Gina’s ervaring met OPMAATZAGEN.nl? Lees dan verder!

Ga direct naar:

Gina's ervaring met OPMAATZAGEN.nl

“Samen met OPMAATZAGEN.nl hebben we een meubel gecreëerd met ruimte voor TV, audio en een (bio-ethanol) haard. Als basis hebben we een vakkenkast op maat gebruikt waarbij we de staanders als liggers hebben gebruikt, met een plint daaronder. De TV-wand, die door OPMAATZAGEN.nl op verzoek mooi verlijmd is, hebben we voorzien van een opening waar de wandbeugel van de TV doorgaat. OPMAATZAGEN.nl levert een mooi product. De op maat gezaagde onderdelen naar wens voorzien van verstek of afgekant. Alles keurig snel thuisbezorgd, enkele fouten snel en kosteloos opgelost, goede service. Kortom; aanrader!”

TV-meubel op maat

De TV-meubels uit onze meubelcollectie leveren wij binnen 10 werkdagen bij de klant thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur! Het TV-meubel wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren, ladegeleiders en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus het meubel hoeft alleen nog in elkaar geschoven te worden. De onderdelen worden zorgvuldig verpakt en we leveren op een bezorgdag naar keuze. Dit kan al binnen 10 werkdagen! De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kan iedereen direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd.

Wil je meer weten over een maatwerk TV-meubel? Klik hier.