Maatwerk vakkenkast door Robin

2 minuten
Like deze post!

Wat een pareltje; deze maatwerk vakkenkast van Robin! Wil je ook aan de slag met een eigen ontwerp? Laat je inspireren.

Wat een pareltje; deze maatwerk vakkenkast van Robin! Wil je ook aan de slag met een eigen ontwerp? Laat je inspireren.

Ga direct naar:

De kast van Robin

Robin heeft met onze maatwerk vakkenkast configurator zijn eigen vakkenkast ontworpen en besteld. Deze kasten worden door ons tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Het eindresultaat mag er wezen! Een strakke, symmetrische kast waar voldoende boeken, cd’s, LP’s of andere spullen kunnen worden opgeborgen. En valt je wat op? Misschien herken je deze kast al een beetje, hij lijkt namelijk erg veel op vakkenkast JAN!

JAN is een meubel uit onze meubelcollectie. Deze meubels kun je direct bestellen of als basis gebruik voor je eigen ontwerp. Je kunt namelijk alle specificaties met een druk op de knop overzetten naar de maatwerk configurator, waardoor je hem eenvoudig aan kunt passen aan jouw wensen. Je moet het nieuwe ontwerp dan nog wel even schetsen op ons schetspapier en toevoegen in de configurator.

Vind vakkenkast JAN in onze webshop

Een meubel van MDF Lakdraag

Robin heeft zijn kast laten maken van MDF Lakdraag. Hierdoor hoeft hij het materiaal van zijn kast niet meer te gronden en kan hij het direct afwerken in de gewenste kleur. MDF Lakdraag heeft namelijk een folie gekregen die direct afgelakt kan worden. Veel mensen verwarren MDF Lakdraag met een MDF variant die al volledig is afgewerkt. Mocht je een volledig afgewerkte vakkenkast willen, kun je een kast ontwerpen met onze decoratieve maatwerk vakkenkasten configurator.

Bestel jouw eigen ontworpen kast bij OPMAATZAGEN.nl!

Wil jij ook een unieke kast ontwerpen die helemaal is aangepast op jouw interieur? Bestel dan jouw maatwerk kast bij OPMAATZAGEN.nl! Met ons schetspapier teken je jouw ontwerp heel eenvoudig uit en kunnen je alle specificaties invullen in onze maatwerk configurator. Je krijgt jouw kast als bouwpakket al vanaf 15 werkdagen in huis! Je kunt kiezen uit verschillende materialen waar de kast van kan worden gemaakt en diverse indelingen die je in de kast kunt maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp de kast van jouw dromen. Als jij je kast hebt ontworpen, besteld en in elkaar gezet wil je dan een foto sturen van het eindresultaat? Wij zijn heel benieuwd en willen jouw vakwerk graag delen met de rest van de wereld!

Bestel jouw eigen ontworpen kast online!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>