Kast op maat van MDF Lakdraag, door Herman

1 minuut
Like deze post!

Herman heeft van MDF Lakdraag een kast op maat ontwerp je ziet hier het eindresultaat!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag

Deze maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag heeft Herman zelf ontworpen. Waarom zou je dat doen? Niet alleen heb je een unieke kast in je huis staan, je kunt hem ook helemaal aanpassen naar jouw specificaties! Wil je een specifiek object in een open vak tentoonstellen? Dan kun je dat tot op de millimeter nauwkeurig de juiste grootte geven! Herman heeft van deze mogelijkheden gebruik gemaakt door verschillende soorten vakken in zijn kast te maken, handig! Wil jij ook een meubel op maat? Dan kun je deze zelf ontwerpen en eenvoudig bestellen via onze maatwerkconfigurators!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Bestel de kast van Herman!

Vind je de kast die Herman heeft ontworpen ook zo tof? Dan kun je de kast zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Herman. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
>