Een ‘standaard’ of een ‘decoratieve’ maatwerk kast?

29 mei 2019
2 minuten

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je nu naast ‘standaard’ maatwerk vakkenkasten nu ook decoratieve maatwerk vakkenkasten bestellen. Wat dat inhoud lees je hier!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkasten en decoratieve maatwerk vakkenkasten

Naast onze ‘standaard’ maatwerk vakkenkasten hebben we nu ook decoratieve maatwerk vakkenkasten. Deze kasten zijn net wat anders dan onze ‘standaard’ maatwerk vakkenkasten en kunnen met een eigen configurator worden samengesteld en besteld. Wil je meer over deze kasten weten? Lees dan deze blog.

Beide types maatwerk kasten worden op maat gemaakt en zijn helemaal naar eigen ontwerp in te delen, maar wat is nou het verschil? In dit artikel leggen we je het uit!

Lees ook: 'NIEUW: Volledig afgewerkte vakkenkasten op maat!'

Wat is een maatwerk vakkenkast?

Een maatwerk vakkenkast is een kast die helemaal naar eigen ontwerp op maat gemaakt kan worden. Deze kasten worden gemaakt van verschillende soorten plaatmateriaal. Als je een ontwerp hebt gemaakt en jouw maatwerk vakkenkast op basis daarvan hebt besteld krijg je een compleet installatiepakket toegestuurd. Hiermee kun je gemakkelijk jouw kast in elkaar zetten. Vervolgens kun je de kast naar jouw wens afwerken door hem te lakken of te verven. Dit moet nog wel gebeuren, aangezien de materialen waar een ‘standaard’ vakkenkast van wordt gemaakt geen decoratieve afwerklaag hebben.

Bekijk de maatwerk vakkenkasten configurator

Wat is een decoratieve maatwerk vakkenkast?

Een decoratieve maatwerk vakkenkast is gemaakt van decoratief plaatmateriaal. Dit is plaatmateriaal waar een decoratieve toplaag op is aangebracht. Deze toplaag is volledig afgewerkt, wat het grote verschil is met het materiaal waar een ‘standaard’ maatwerk vakkenkast van wordt gemaakt. Doordat we decoratief plaatmateriaal gebruiken voor deze kasten, hoeven deze kasten dus na montage niet meer afgewerkt te worden! Dit maakt decoratieve kasten dan ook uniek in vergelijking met de ‘standaard’ maatwerk vakkenkasten. Je kunt kiezen uit verschillende decoren, bijvoorbeeld verschillende kleuren en houtstijlen.

Bekijk de decoratieve maatwerk vakkenkasten configurator

Welke kast past bij mij?

Welke kast bij jou past is afhankelijk van jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld een volledig afgewerkte vakkenkast, waardoor jezelf niet meer hoeft te schilderen? Dan is een decoratieve maatwerk vakkenkast een goede optie. Wil je jouw kast op een unieke manier afwerken, of wil je de structuur van bijvoorbeeld OSB of Underlayment zichtbaar hebben in jouw kast? Dan is een ‘standaard’ maatwerk vakkenkast misschien een betere keus voor jou. Er is niet een ‘beste keus’, daarom raden we aan om gewoon allebei de typen kasten een keertje te bekijken op de webshop. Bekijk de mogelijkheden en vind op die manier de kast die het best bij jou past! Heb je nog vragen of wil je eerst beide soorten kasten in het echt zien? Maak dan een showroomafspraak! Met een kop koffie en een goed gesprek bespreken we alle mogelijkheden en brengen we jouw ontwerp tot leven.

Bekijk onze maatwerk kasten!Maak een showroomafspraak!