Een vakkenkast van MDF Zwart V313, door Maayke

1 minuut
Like deze post!

Maayke heeft een vakkenkast op maat ontworpen en laten maken van MDF Zwart. Dit kan bij OPMAATZAGEN.nl tot op de millimeter nauwkeurig. Lees hier meer!

Ga direct naar:

De kast van Maayke

Maayke heeft een imposante vakkenkast gemaakt van MDF Zwart V313. Deze kast heeft ze zelf ontworpen en besteld via onze maatwerk configurator. Zoals je kunt zien heeft ze hem helemaal op maat gemaakt naar haar eigen wensen. Met een mooie mix tussen open en gesloten vakken is er genoeg ruimte om van alles op te bergen. Pronkstukken kunnen in de open vakken en de spullen die je niet per sé in het zicht wil hebben kunnen achter de deurtjes. Deze deurtjes zijn voorzien van een push-to-open systeem, waardoor ze geen greepjes nodig hebben. Blijft de kast lekker strak!

Wil je zelf ook een vakkenkast ontwerpen en online bestellen? Download dan ons schetspapier, teken jouw kast uit en zet alle specificaties in onze maatwerk configurator. Je ziet dan gelijk de prijs van jouw kast en kunt hem direct bestellen!

Ontwerp jouw eigen vakkenkast met ons schetspapierBestel jouw maatwerk vakkenkast online!

Een kast maken van MDF Zwart

De vakkenkast van Maayke is gemaakt van MDF Zwart V313. Dit is een vochtwerende variant van MDF die tot in de kern zwart is gekleurd. Hier en daar zie je de houtvezels nog terug waarvan het materiaal is gemaakt, wat ervoor zorgt dat het materiaal een gemêleerd uiterlijk heeft. Voor een duurzame toepassing van het materiaal is het nog wel belangrijk dat je het MDF nog afwerkt. Dit kun je doen met een transparante lak, zodat het uiterlijk hetzelfde blijft.

Bekijk MDF Zwart V313 in de webshop
Winkelwagen inhoud
 • Maatwerk vakkenkast MDF Zwart V313
  Afmetingen
  Hoogte255,0 cm
  Breedte300,2 cm
  Diepte40,0 cm
  Kleur
  Indeling
  Aantal open vakken8
  Aantal vakken met deurtjes8 (8x MDF Zwart V313 18 mm)
  Dikte staanders en liggers
  Staanders binnenin5,0 cm
  Liggers binnenin5,0 cm
  Buitenranden
  Bovenrand5,0 cm
  Onderrand10,0 cm
  Linkerrand5,0 cm
  Rechterrand5,0 cm
  Extra opties
  Legplanken4 (4x MDF Zwart V313 18 mm)
  AchterwandJa: MDF Zwart V313 9 mm
  Voorkeur qua levering

Bestel de kast van Maayke!

Vind jij de kast van Maayke ook zo mooi en wil je die ook wel in huis hebben? Dat kan! Je kunt de kast die Maayke heeft ontworpen direct bestellen. De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Je kunt eventueel de vakkenkast vervolgens ook nog aanpassen aan jouw wensen. Je moet dan wel opnieuw de kast uitschetsen, zodat we weten wat de verschillen zijn tussen jouw ontwerp en die van Maayke. Dit kun je doen met ons eigen schetspapier. Hierop vind je alles wat je nodig hebt om jouw kast te ontwerpen.

Download leeg schetspapier
Meer artikelen met dit label
>