Dit is de hoekkast van MDF Zwart van Ruerd!

2 minuten
Like deze post!

Ruerd heeft een hoekkast gemaakt van MDF Zwart. Deze kast bestaat uit drie losse maatwerk vakkenkasten die hij heeft verbonden met losse planken MDF. Deze heeft hij op maat meebesteld bij zijn kasten. Met een beetje extra geklus heb je dan zo een hoekkast gemaakt! Lees hier meer!

Ruerd heeft een hoekkast gemaakt van MDF Zwart. Deze kast bestaat uit drie losse maatwerk vakkenkasten die hij heeft verbonden met losse planken MDF. Deze heeft hij op maat meebesteld bij zijn kasten. Met een beetje extra geklus heb je dan zo een hoekkast gemaakt! Lees hier meer!

Ga direct naar:

De kast van Ruerd

De hoekkast heeft Ruert gemaakt van drie maatwerk vakkenkasten die hij zelf heeft verbonden met planken van MDF Zwart, een knap staaltje denkwerk! Om de kasten te ontwerpen heeft Ruerd onze maatwerk vakkenkast configurator gebruikt. Met deze configurator maak je een kast helemaal naar eigen wens. Dit kun je doen door zelf een ontwerp uit te schetsen op ons schetspapier. De schets helpt  met het visualiseren van het ontwerp en geeft je alle specificaties die je in de configurator kunt zetten. Als alle specificaties in de configurator staan zie je direct de prijs van jouw kast en kun je hem direct bestellen. Zo maak je eenvoudig je eigen hoekkast!

Bestel jouw vakkenkast op maat!

Een kast maken van MDF Zwart

Ruerd heeft zijn hoekkast gemaakt van MDF Zwart. Deze variant van MDF is tot in de kern gekleurd met een Zwart pigment. Hier en daar zie je nog wel de houtvezels zitten waarvan het materiaal is gemaakt. Hierdoor heeft MDF Zwart een gemêleerd uiterlijk. Een kast van MDF Zwart heeft dus een donker en strak uiterlijk, maar is toch een beetje speels doordat je hier en daar nog de houtvezels ziet zitten.

Bekijk MDF Zwart V313 in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat van Ruerds geklus is een flinke hoekkast die relatief weinig ruimte inneemt van de kamer. Goed uitgemeten! Een mooi detail is dat de pilaar zwart is geverfd en nu netjes valt binnen de kast. Dit kan alleen met maatwerk!

Wil jij ook de perfecte kast voor in jouw huis ontwerpen? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met de maatwerk vakkenkast configurator van OPMAATZAGEN.nl! Download ons schetspapier en teken jouw kast helemaal naar wens uit. Zet vervolgens alle specificaties in de configurator en je krijgt direct de prijs van jouw kast te zien. Alles naar wens? Dan kun je jouw kast gelijk bestellen. Je krijgt hem dan vanaf 15 werkdagen thuisbezorgd, of je kunt hem dan ophalen bij onze zagerij. Je krijgt de kast als handig bouwpakket binnen, alle onderdelen worden voor je gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is de kast in elkaar schuiven, alles netjes afwerken en genieten van jouw unieke kast!

Bestel jouw vakkenkast op maat!Ontwerp jouw kast op ons schetspapier
Meer artikelen met dit label
>