De vakkenkast en TV-meubel van Maartje

15 oktober 2019
2 minuten
MDF Lakdraag Maatwerk Vakkenkast Maartje OPMAATZAGEN.nl 2

Maartje heeft een vakkenkast met TV-nis ontworpen. Een handige manier om naast je TV ook nog een hoop andere dingen op te ruimen! Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Lees hier meer!

Ga direct naar:

De kast van Maartje

Maartje heeft een vakkenkast ontworpen van MDF Lakdraag en door ons op maat laten zagen. In deze kast heeft ze ruimte gemaakt voor haar TV in de vorm van een TV-nis. Deze kun je op maat laten maken voor je TV en, als jouw TV dat ondersteund, kun je hem ook aan de achterwand monteren! De complete indeling van jouw kast teken je uit op ons schetspapier. Hierop vind je ook alle aanduidingen voor de mogelijke indelingen, zo hou je het overzichtelijk voor jezelf en voor ons!

Teken jouw kast uit op ons schetspapier!

Een kast maken van MDF Lakdraag

Een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van je kast is het uitkiezen van het materiaal. Het materiaal wat je kiest is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke uiterlijk van je kast en bepaalt ook welke afwerkingen er nog nodig zijn. Maartje heeft gekozen voor MDF Lakdraag. Deze variant heeft een lakdragende folie gekregen. Deze laag is direct over te schilderen, waardoor gronden overbodig is. Scheelt een hoop tijd dus!

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Nadat de kast wit is gelakt heeft Maartje de kast kunnen vullen met haar spullen. Het eindresultaat is een prachtige kast die niet alleen genoeg ruimte biedt voor alle spullen, maar ook perfect past in het interieur!

Wil jij ook een unieke kast in huis halen? Ontwerp dan jouw eigen vakkenkast! Een maatwerk vakkenkast past perfect in je interieur en is helemaal naar eigen wens in te delen. Zelf een kast ontwerpen is heel eenvoudig. Met ons schetspapier heb je alles in huis om jouw kast precies en duidelijk uit te tekenen. Als je alles hebt uitgetekend zet je alle specificaties in de maatwerk configurator. Alles ingevoerd? Dan zie je direct de prijs van je kast en kun je gaan bestellen! Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen op maat gezaagd worden en binnen 15 werkdagen bij jou thuis zijn. Je kunt jouw bestelling eventueel ook op komen halen natuurlijk. Wil je een kast zonder compromis? Ontwerp dan jouw maatwerk vakkenkast!

Bestel jouw maatwerk vakkenkast!Teken jouw kast uit op ons schetspapier
>