Je bent hier: De strakke maatwerk vakkenkast van Linda

De strakke maatwerk vakkenkast van Linda

1 minuut
Like deze post!

Linda heeft een maatwerk vakkenkast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Benieuwd naar het eindresultaat en hoe ze hem heeft afgewerkt Je ziet het hier!

Ga direct naar:

De kast van Linda

Linda heeft een ruime maatwerk vakkenkast ontworpen en bij ons op maat laten zagen. Het is een kast van formaat, maar de witte kleur en de hoeveelheid gesloten vakken zorgen voor een rustige uitstraling. In een aantal open vakken heeft ze spotjes geplaatst, zodat de kast in de donkere uurtjes mooi verlicht is. Door gebruik te maken van enkele deurtjes, dubbele deurtjes en lades zijn de vakken lekker divers en kun je dus ook veel verschillende soorten spullen in de kast kwijt. De onderkant van de kast is qua indeling lekker rustig gehouden, terwijl de bovenkant speelser is. Dit maakt de kast lekker spontaan!

Meubels maken van MDF Blank

Linda heeft haar kast laten maken van MDF Blank. MDF Blank is de standaardvariant van MDF. Deze variant is nog helemaal onbehandeld. Je kunt dit MDF dus helemaal naar eigen smaak afwerken! Voor een strak en duurzaam resultaat is het aanbevolen om te beginnen met een goede grondlaag. De kopse kanten kun je dan behandelen met een randsealer. Als die laag goed droog is kun je het materiaal gaan verven of lakken. Door het materiaal op deze manier te behandelen zorg je voor het mooiste resultaat en gaat het materiaal langer mee.

Bekijk MDF Blank in de webshop
Winkelwagen inhoud
 • Maatwerk vakkenkast MDF Blank
  Afmetingen
  Hoogte240,0 cm
  Breedte386,0 cm
  Diepte40,0 cm
  Kleur
  Indeling
  Aantal open vakken9
  Aantal vakken met deurtjes6 (6x MDF Blank 18 mm)
  Aantal vakken met dubbele deurtjes4 (4x MDF Blank 18 mm)
  Aantal lades2 (2x MDF Blank 18 mm)
  Dikte staanders en liggers
  Staanders binnenin5,0 cm
  Liggers binnenin5,0 cm
  Buitenranden
  Bovenrand5,0 cm
  Onderrand5,0 cm
  Linkerrand5,0 cm
  Rechterrand5,0 cm
  Extra opties
  StelpotenMet plint rondom
  Plint hoogte10,0 cm
  Uitsparing voor bestaande plintJa: achterkant
  Plint Diepte2,0 cm
  Plint Hoogte8,0 cm
  AchterwandJa: MDF Blank 9 mm
  Voorkeur qua levering

Bestel jouw eigen kast!

Wil jij ook zo’n toffe kast in huis halen? Dat kan! Je kunt zelf een kast ontwerpen met ons schetspapier en vervolgens bestellen met onze maatwerk configurator, maar je kunt ook de kast van Linda direct bestellen! De kast komt dan met dezelfde specificaties als die van Linda. Wil je hier en daar nog wat dingen aanpassen? Geen probleem! Voordat je de kast bestelt kun je nog aanpassingen maken. Je moet dan wel nog een nieuwe schets toevoegen, zodat we duidelijk hebben wat er anders is aan jouw aangepaste ontwerp. Waar wacht je nog op? Ontwerp en bestel jouw droomkast!

Ontwerp je eigen maatwerk vakkenkast!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>