OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Vakkenkast combinatie, door Nicole
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Jouw ideale kast ontwerp je heel eenvoudig zelf. Maak een schets en bepaal de juiste maten van de kast. Voer dit in op OPMAATZAGEN.nl en krijg direct een indruk van de prijs.

Maatwerk vakkenkast, door Justin
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een maatwerk vakkenkast is een aanvulling op ieder interieur. Justin heeft het ontwerp van deze kast bepaald op basis van de ruimte. Heel zorgvuldig heeft hij een schets gemaakt van zijn wensen. Hij vertrouwde het zaagwerk en het monteren van de softclose en push-to-open scharnieren toe aan OPMAATZAGEN.nl. Het resultaat? Dat mag gezien worden. Justin heeft de vakkenkast geschilderd in twee lichte kleurtinten voor een speels effect.

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart, door Lucas
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een kast op maat, wie wil dat nou niet? Lucas heeft een vakkenkast ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Zwart V313, bekijk hier het resultaat!

Vakkenkast underlayment
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ben je op zoek naar een moderne kast met een warme uitstraling? Dan is een vakkenkast van underlayment misschien iets voor jou. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt door de noesten in het hout én de zichtbare houtnerf een karakteristieke uitstraling. De indeling van de kast bepaal je zelf! Zo kun je de kast helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Vakkenkast met zwevende planken
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je een kast, precies zoals jij hem hebben wilt. Dat is ideaal wanneer je een een kast wilt maken met een unieke maatvoering; tussen twee muren of met bijvoorbeeld een uitsparing voor een plint of verwarmingsbuis. Alles kan! En dat is een groot voordeel wanneer je besluit om jouw meubel bij OPMAATZAGEN.nl te bestellen. Hoe het werkt? Lees maar mee!

Maatwerk TV/audio-meubel, door Gina
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Gina stelde haar ideale TV/audio-meubel samen en vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn we aan de slag gegaan om de onderdelen van het meubel op de mm nauwkeurig te zagen en af te werken waar nodig. En zie het resultaat. Benieuwd naar Gina’s ervaring met OPMAATZAGEN.nl? Lees dan verder!

Subtiel TV-meubel, door Stefan
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een TV-meubel kun je zo groot of zo klein maken als je zelf wilt. Stefan maakte een subtiel TV-meubel via de maatwerk configurator op onze website. Hij koos voor MDF Lakdraag dat hij zelf af heeft gewerkt met een donkere lak. Groot voordeel van MDF Lakdraag is dat er in de fabriek een lakdragende folie op het materiaal is geperst, waardoor je het materiaal niet eerst hoeft te bewerken met een grondverf.

Vakkenkast met eiken deuren, door René
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

René ontwierp zijn ultieme vakkenkast én maakte creatief gebruik van verschillende materialen. Zo liet hij de kast maken van MDF Lakdraag en plaatste er zelf deurtjes en legplanken in van eikenhout. Gaaf toch, zo’n volledig unieke vakkenkast?

Imposante vakkenkast, ontworpen door Maarten
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Maarten heeft een vakkenkast op maat van MDF Lakdraag ontworpen, lees hier meer over zijn kast en hoe je hem kan bestellen!

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Amy heeft een vakkenkast op maat ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over haar ontwerp en hoe je zelf een maatwerk kast kunt bestellen!

Maatwerk kastenwand, door Michiel en Julia
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een functionele kast hoort in ieder interieur thuis! Michiel en Julia maakten van een hun nood een deugd en ontwierpen hun ideale kast. Of beter gezegd: volledige kastenwand mét TV-nis. Ze schilderden de kast in een vergrijsde, groene kleur om de kast een sfeervol onderdeel te maken van hun interieur. En, wat vind jij ervan?

Vakkenkast ‘PIET’, bij Leentje
OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie

Vakkenkast PIET is bij Leentje helemaal thuis, het lijkt alsof de kast is gemaakt voor haar interieur!  De vakkenkast heeft een speelse uitstraling en is een toevoeging in ieder interieur. Het is één van de meubels uit de meubelcollectie van OPMAATZAGEN.nl. Naast vakkenkasten hebben we ook bureaus, garderobe kasten, dressoirs, buffetkasten, boekenkasten en meer.

Vakkenkast met gekleurde binnenzijdes, door Marlies
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Kijk eens wat een mooie vakkenkast Marlies heeft ontworpen! Ze begon met het maken van een schets van dé perfecte vakkenkast die past tussen de muren van haar woonkamer. Ze koos ervoor om de kast te laten maken van MDF lakdraag en schilderde de kast zelf in de gewenste kleur. Marlies heeft de kast uniek gemaakt door de binnenzijdes in een grijs-blauwe kleur af te lakken. Hoe tof is dit resultaat!?

Vakkenkast met Egyptische luiken, door Hilly en Ronald
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ronald en Hilly ontwierpen een vakkenkast en combineerden het strakke MDF lakdraag met antieke Egyptische luiken. Het resultaat is verbluffend én precies wat zij zochten. Het voordeel van een maatwerk vakkenkast is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd hoe de zoektocht van Ronald en Hilly verliep? Lees hun verhaal!

Vakkenkast op maat, ontworpen door André
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ontwerp zelf een vakkenkast die perfect past in jouw interieur. Wij zagen het materiaal en bezorgen het als een bouwpakket bij je thuis, net als we bij André deden. Dat is écht handig!

Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een maatwerk kast realiseer je samen met OPMAATZAGEN.nl. Op basis van jouw ontwerp maken wij een bouwpakket van het gezaagde materiaal, dat we bij jou thuis bezorgen. Jij schuift de kast vervolgens zélf eenvoudig in elkaar!

Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Anne Fleur
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ontwerp je eigen vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl, net als Anne Fleur. Zij ontving het materiaal als bouwpakket thuis. Zij hoefde de kast alleen nog in elkaar te schuiven met behulp van dit instructiefilmpje. Ze koos voor een kast van MDF Lakdraag en schilderde de kast af met een witte lak.

 

Ontwerp je eigen maatwerk meubel, net als Remko
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Zelf een maatwerk meubel maken hoeft niet moeilijk te zijn. Bij OPMAATZAGEN.nl maken we je het in ieder geval zo gemakkelijk mogelijk. Remko ontwierp zijn ultieme vakkenkast en bestelde het materiaal bij ons als bouwpakket, in MDF Lakdraag. Dit is het resultaat!

Maatwerk vakkenkast door Carola
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van MDF lakdraag en afgewerkt met een witte lak. Doordat je de kast zelf kunt afwerken in de gewenste kleur, stem je het moeiteloos af op jouw interieur.

Maatwerk TV-meubel door Louisa
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels uit de OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp en zie hier het resultaat!

Maatwerk vakkenkast door Luc en Marjolein
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ontwerp een maatwerk vakkenkast die perfect past bij het interieur van jouw huis. We leveren het op de mm nauwkeurig! Te bestellen in meerdere houtsoorten.

Vakkenkast op maat; ontworpen door Frank
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een vakkenkast op maat, zonder dat je een interieurbouwer hoeft in te huren voor het ontwerp of de montage? Frank vertelt hoe hij dit deed!

Maatwerk vakkenkast door Robin
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Wat een pareltje; deze maatwerk vakkenkast van Robin! Wil je ook aan de slag met een eigen ontwerp? Laat je inspireren.