Ombouwen

Radiatorombouw van MDF, door Jack
Wat anderen maakten

 

Jack maakte van MDF Blank een radiatorombouw. Hij liet het materiaal door ons op maat zagen en bewerkte de platen zelf voor de finishing touch. Zo lakte hij het MDF bijvoorbeeld af met een witte lak en maakte de uitsparingen voor de poten.

Een lange wens uitgevoerd: vensterbanken in de woonkamer
Inspiratie

Nieuwe vensterbanken nodig? Laat ze op maat zagen door OPMAATZAGEN.nl en plaats ze eenvoudig in jouw huis. Margje koos Timmerpaneel Vuren als materiaal en zo pakte ze het aan.

Tv-Meubel door Simona
Inspiratie

Simona maakte haar IKEA METOD TV-meubel uniek, door er een eigen draai aan te geven. Ze maakte van Multiplex Interieur Populier een ombouw op maat. Benieuwd naar het resultaat?

Lijst voor glas in lood door Frank
Inspiratie

Frank heeft een gave hobby: glas in lood kunstwerken maken. Hij maakte het kunstwerk af door er een lijst omheen te monteren.

Radiatorombouw door Philip
Inspiratie

Philip heeft MDF lakdraag gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een radiator-ombouw te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Vensterbank door Onno
Inspiratie

Zelf een vensterbank maken? Dat kan! Onno maakte een venstebank van MDF lakdraag en dit is het resultaat!

Kast opgeknapt met ombouw door Jolanda
Inspiratie

Jolanda heeft van IKEA bovenkastjes een eigen tv-meubel gemaakt. Ze heeft er namelijk een ombouw omheen gemonteerd van Multiplex Interieur Berken.

Panelen voor keuken door Corné
Inspiratie

Corné heeft van MDF lakdraag zelf panelen gemaakt voor in de keuken van zijn nieuwe huis! Bekijk hier de foto’s van het resultaat en laat je inspireren!

Voorzetwand door Ronald
Inspiratie

Laat jij je inspireren door Ronald, die van MDF Vochtwerend V313 een voorzetwand maakte om zijn TV in weg te werken? Bekijk dan hier de foto’s.

Radiatorombouw door Dennis
Inspiratie

Dennis heeft op maat en in verstek gezaagd MDF van OPMAATZAGEN gebruikt om zelf een radiatorombouw te maken. Bekijk de foto en laat je inspireren!