Je bent hier: Maatwerk bureaublad van FENIX NTM Bianco Malé met verjongde afwerking

Maatwerk bureaublad van FENIX NTM Bianco Malé met verjongde afwerking

1 minuut
Like deze post!

Maak jouw werkplek compleet met een bureaublad van STULPR. Ontwerp het blad helemaal zelf, van afmetingen tot randafwerking, jij bepaalt!

Ga direct naar:

FENIX NTM: wat is het?

Kies je voor FENIX NTM dan kies je voor een high-end matte en warme uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan, ondanks dat het materiaal  super stevig is. FENIX NTM is verkrijgbaar in tijdloze kleuren. Het materiaal is krasbestendig, zelf-helend en beschikt over een anti-fingerprint coating. Ideaal voor kleinere kinderen die lekker aan tafel willen kleuren en knutselen. Door zijn super matte uitstraling geeft het blad geen reflectie of weerspiegeling. Mocht er toch wat geknoeid worden op de tafel, dan is dit gemakkelijk af te nemen met een doek.

Bestel dit tafelblad op maat

Rechthoekig bureaublad

Het meest ideale bureaublad om aan te werken is het rechthoekige bureaublad. Je kan de verschillende zijdes tegen de muur plaatsen en er is genoeg plek om al je werkspullen uit te stallen. Hoe groot het bureaublad mag zijn is afhankelijk van jouw wensen. Onze STULPR tafelbladen gaan wel tot een maximale lengte van 295,0 cm, waardoor je met gemak twee tot wel 3 personen kwijt kan aan één bureautafel.

Verjongen rechte afwerking met kern van Multiplex

Wellicht was het fijne contrast je al opgevallen: de witte toplaag en de natuurlijke randafwerking: super modern! Voor dit tafelblad is gekozen voor een verjongen rechte afwerking met blanke lak. Dit houdt in dat het blad eerst 1,0 a 2,0 centimeter recht naar beneden loop en daarna geleidelijk schuin is afgezaagd. De fijne houtlaagjes van het natuurlijke multiplex zijn duidelijk zichtbaar, wat er voor zorgt dat het meubel net wat robuuster oogt. Bekijk alle mogelijke afwerkingen in onze maatwerk configurator. Of bespreek de opties met onze meubeladviseurs.

Maak afspraak met adviseur
Winkelwagen inhoud

Bestel jouw bureaublad op maat direct

Specificaties van dit bureaublad:

  • 150,0 x 75,0 cm
  • 27 mm dikte
  • Kleur: FENIX NTM Bianco Malé
  • Verjongen rechte randafwerking met blanke lak
  • Tafelpoot is verkrijgbaar bij meubelpootjes.nl
Meer artikelen met dit label
>