Klusverslag: bureau-huisje van multiplex populier

16 april 2019

Maak je eigen bureau-huisje van multiplex interieur populier. Bekijk het klusverslag van Astrid en laat je inspireren tot een mooi ontwerp.

Ga direct naar:

Astrid wilde haar dochter verrassen met een zelf ontworpen bureau-huisje! Ze maakte een schets van haar idee en zo begon het. Ze koos voor multiplex interieur populier voor een naturel uitstraling en liet de randen voor het dak in verstek zagen. Zo paste het huis perfect in elkaar. Benieuwd naar het volledige klusverslag? Lees snel verder. Astrid schrijft er ook over op haar blog: Coolest kids on the blog.

Van idee naar zaaglijst

“Nadat ik alles op papier een beetje had geschetst, kwam natuurlijk de technische kant. Want zo’n dakje is wel heel leuk en knus en super hip. Maar je kunt natuurlijk lastig twee platen tegen elkaar aan schroeven. Oeps… Dat is dan gelukkig het moment waar mijn #handyman van pas komt. Die had het over verstek zagen, en hoeveel graden dat dan allemaal moest zijn. Uhmmmmmm…. daar ging mijn ‘makkelijke’ DIY project. Zo makkelijk als ik dacht dat het was, was het dus eigenlijk niet helemaal. Want hoe moest hij verstek gaan zagen? Gelukkig bestaat er tegenwoordig voor alles een oplossing. Bij OPMAATZAGEN.nl zorgen ze ervoor dat alles op precies de juiste manier wordt gezaagd, ook in verstek. Het zou allemaal binnen een weekje bij mij op de stoep liggen. YEAH!!!”

De materiaalkeuze

Voor dit bureau-huisje heeft Astrid multiplex interieur populier gebruikt. Multiplex platen zijn toe te passen voor ontelbare verschillende projecten. Multiplex interieur populier is de lichtgewicht variant van multiplex. Wanneer gewicht een rol speelt in jouw project, is dit de perfecte keuze. Maar ook wanneer je een naturel uitstraling zoekt voor je project. Toepassingen waarvoor multiplex interieur populier gebruikt kan worden zijn timmerwerk binnenshuis, zoals het bekleden van wanden of het maken van ombouwen. Maar ook meubels en speelgoed kunnen gemaakt worden van dit fijne materiaal.

Benieuwd naar het hele klusverslag? Klik hier.

We wensen je dochter veel speelplezier Astrid!

Wil je ook aan de slag met een leuke klus? Klik hier voor inspiratie.

Fotocredits: Astrid / Coolest kids on the blog