Kasten

Wandkast van MDF, door Stephan
Wat anderen maakten

Stephan is enthousiast over OPMAATZAGEN.nl én trots op de kast die hij met eigen handen heeft gemaakt. En dat snappen we! Zelf een kast maken van MDF kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt of aankunt. Stephan gaat een uitdaging niet uit de weg, zoals je kunt zien! Wij zijn onder de indruk van het resultaat.

Kledingkast maken van Underlayment
Wat anderen maakten

Het komt steeds vaker voor dat bouwmaterialen in de oorspronkelijke vorm worden gebruikt in interieurs. Denk aan Steigerhout, OSB en Underlayment. Het geeft een warme en naturel uitstraling en is eenvoudig te bewerken. Bij OPMAATZAGEN.nl laat je het materiaal direct in de juiste afmeting zagen. Je ontvangt het materiaal binnen een paar dagen thuis en dan kun je direct beginnen met de opbouw van de klus.

Vakkenkast met Egyptische luiken, door Hilly en Ronald
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ronald en Hilly ontwierpen een vakkenkast en combineerden het strakke MDF lakdraag met antieke Egyptische luiken. Het resultaat is verbluffend én precies wat zij zochten. Het voordeel van een maatwerk vakkenkast is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd hoe de zoektocht van Ronald en Hilly verliep? Lees hun verhaal!

Vakkenkast op maat, ontworpen door André
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ontwerp zelf een vakkenkast die perfect past in jouw interieur. Wij zagen het materiaal en bezorgen het als een bouwpakket bij je thuis, net als we bij André deden. Dat is écht handig!

Binnenwerk voor kast, door Matthijs
Wat anderen maakten

Wanneer je op zoek bent naar kastplanken op maat, dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl aan het goede adres. Wij zagen o.a. meubelpaneel op de millimeter nauwkeurig, zodat jij direct kunt beginnen met de opbouw van de klus.

Kastenwand voor behangwinkel
Wat anderen maakten

Zelf een kastenwand maken of op maat bestellen? Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je het materiaal voor jouw wandkast op de mm nauwkeurig gezaagd. Jij hoeft het dan alleen nog in elkaar te zetten. Ook Erik bestelde het materiaal voor de kastenwand van zijn behangwinkel op maat. En dit is het resultaat.

Ontwerp je eigen maatwerk meubel, net als Remko
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Zelf een maatwerk meubel maken hoeft niet moeilijk te zijn. Bij OPMAATZAGEN.nl maken we je het in ieder geval zo gemakkelijk mogelijk. Remko ontwierp zijn ultieme vakkenkast en bestelde het materiaal bij ons als bouwpakket, in MDF Lakdraag. Dit is het resultaat!

Maatwerk vakkenkast door Carola
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van MDF lakdraag en afgewerkt met een witte lak. Doordat je de kast zelf kunt afwerken in de gewenste kleur, stem je het moeiteloos af op jouw interieur.

Wandkast van MDF Lakdraag door Hans
Wat anderen maakten

Zelf een kast maken van MDF lakdraag? Hans deed het! Het zaagwerk deden wij. Hij schilderde de kast in kleur die past bij zijn interieur.

Maatwerk vakkenkast door Luc en Marjolein
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ontwerp een maatwerk vakkenkast die perfect past bij het interieur van jouw huis. We leveren het op de mm nauwkeurig! Te bestellen in meerdere houtsoorten.

Zolderkast door Hans
Inspiratie

Ga je aan de slag met een zolderkast? Laat je inspireren door het ontwerp van Hans en laat het materiaal op maat zagen.

Tv-Meubel door Simona
Inspiratie

Simona maakte haar IKEA METOD TV-meubel uniek, door er een eigen draai aan te geven. Ze maakte van Multiplex Interieur Populier een ombouw op maat. Benieuwd naar het resultaat?

Kastenwand door Chase
Inspiratie

Chase heeft MDF Blank gratis op maat laten zagen om zelf een kastenwand te maken! Bekijk hier de foto’s van de opbouw.

Keukendeurtjes door Kees
Inspiratie

Kees heeft MDF vochtwerend gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf keukendeurtjes te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Deuren in schuine zolderruimte door Arno
Inspiratie

Arno heeft Pellos Floor gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf deuren te maken in een schuine zolderruimte. Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Wandkast om haard door Ton
Inspiratie

Ton heeft MDF lakdraag gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een prachtige wandkast te maken die perfect past bij de haard. Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Apothekerskast door Ton
Inspiratie

In zijn camper heeft Ton met op maat gezaagd Multiplex Interieur Populier een apothekerskast gemaakt. Heel handig!

TV-meubel door Ingrid
Inspiratie

Ingrid heeft op maat gezaagd MDF besteld en daarmee zelf een tv-meubel gemaakt. Dat is écht handig! Bekijk hier het eindresultaat!

Wandkast door Evelyn
Inspiratie

Evelyn heeft op een creatieve manier gebruik gemaakt van MDF lakdraag en zwart MDF om een wandkast te maken. Bekijk het resultaat!

Wandkast gemaakt door Hans
Inspiratie

Hans heeft een wandkast gemaakt die precies in de nis van de muur past. Hiervoor heeft hij MDF gebruikt en laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Meubel voor platenspeler door Jeroen
Inspiratie

Jeroen heeft bij OPMAATZAGEN.nl MDF lakdraag perfect op maat laten zagen en daarmee zelf een meubel voor zijn platenspeler gemaakt.

Kast gemaakt door Marloes
Inspiratie

Marloes heeft MDF van OPMAATZAGEN.nl gebruikt om zelf dit ontzettend leuke kastje mee te maken. Wil jij ook zelf een kast maken? Bekijk hier het resultaat van Marloes en laat je inspireren!

TV-meubel door Marcel
Inspiratie

Marcel heeft MDF lakdraag op maat gezaagd besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Hiermee heeft hij zelf een tv-meubel gemaakt waarin hij zelfs de geluidsboxen heeft weggewerkt. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Kast opgeknapt met ombouw door Jolanda
Inspiratie

Jolanda heeft van IKEA bovenkastjes een eigen tv-meubel gemaakt. Ze heeft er namelijk een ombouw omheen gemonteerd van Multiplex Interieur Berken.

Schuifdeur door Corné
Inspiratie

Corné heeft MDF met lakdraagfolie besteld bij OPMAATZAGEN om er een mooie schuifdeur van te maken voor de inloopkast in zijn slaapkamer. Bekijk hier de foto’s en laat je inspireren!

Legplanken door Marc
Inspiratie

Marc heeft MDF lakdraag op maat gezaagd in de vorm van een driehoek besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Hiermee heeft hij legplanken gemaakt. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Vakkenkast / roomdivider door Peter
Inspiratie

Inspiratie nodig? Bekijk dan de foto’s van deze vakkenkast die ook dient als roomdivider en bestel jouw MDF ook perfect op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl!

TV-meubel door Sem
Inspiratie

Ga je net als Sem voor gemak? Hij bestelde op maat gezaagd MDF voor het maken van zijn eigen TV meubel! Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

TV-meubel door Renze
Inspiratie

Renze heeft met op maat gezaagd MDF zijn eigen tv-meubel gemaakt. Wil jij ook aan de slag met perfect op maat gezaagd hout? Kijk mee!