Ga voor bijzondere kleuren, ga voor Forbo Furniture Linoleum

3 minuten
Like deze post!

Wil je iets bijzonders maken? Met Forbo Furniture Linoleum garanderen wij dat je project meer dan bijzonder wordt. Deze duurzame toplaag is namelijk beschikbaar in de meest prachtige kleuren. Van rustige, natuurlijke pastelkleuren tot uitsprekende felle kleuren als oranje en groen.

Ga direct naar:

Forbo Furniture Linoleum: wat is het?

Forbo Furniture Linoleum is één van de toplagen die wij aanbieden voor onze tafelbladen. Wanneer je gaat voor Forbo Linoleum, dan ga je voor een natuurlijke keuze. Het materiaal op zich bestaat uit drie lagen: geïmpregneerd papier, linoleumgranulaat en een toplaag. Linoleumgranulaat bestaat uit geoxideerde lijnolie en hars waaraan houtmeel, kalksteen en pigmenten zijn toegevoegd. Een kalander walst het granulaat op het geïmpregneerde papier. Na het droogproces wordt Furniture Linoleum voorzien van een beschermende finish. Deze acrylfinish op waterbasis accentueert de specifieke natuurlijke uitstraling van linoleum.

Deze tafel maar met jouw formaten? Configureer deze hier!

Bekijk ook de toplaag FENIX NTM

Uitstraling van Forbo Furniture Linoleum

In ons assortiment vind je acht diverse kleuren van het materiaal Forbo Furniture. Zo beschikken wij over drie groene tinten, 2 blauwe tinten, een fel oranje kleur, een aardetint en een diepe donkerrode/burgundy kleur. Alle kleuren hebben een super matte uitstraling. Plaatmateriaal met een toplaag van Forbo Furniture Linoleum behoudt langdurig zijn levendige kleur, zonder dat deze vervaagd. Zie een voorbeeld van de kleuren in onze tafel configurator.

Alle Forbo Furniture Linoleum kleuren in ons assortiment: Burgundy, Smokey Blue, Midnight Blue, Orange Blast, Olive, Pistachio, Vapour, Mushroom.

FORBO 4154 - Burgundy
FORBO 4179 - Smokey Blue
FORBO 4181 - Midnight Blue
FORBO 4186 - Orange Blast
FORBO 4184 - Olive
FORBO 4183 - Pistachio
FORBO 4177 - Vapour
FORBO 4176 - Mushroom

Unieke eigenschappen van Forbo Furniture Linoleum

Forbo Furniture Linoleum onderscheidt zich een aantal unieke kenmerken:

  • Het materiaal heeft een natuurlijke en matte uitstraling.
  • Het materiaal voelt warm en comfortabel aan.
  • De toplaag heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn: ideaal!
  • Door de natuurlijke ingrediënten, welke de basis vormen van Forbo Furniture Linoleum en de speciale beschermlaag is het materiaal antistatisch. Stof hecht zich niet aan dit materiaal, waardoor de toplaag stofvrij en schoon blijft!
  • 100% Nederlands en organisch materiaal
Ontwerp jouw tafelblad

Kom langs in onze showroom

In onze showroom vind je verschillende modellen en vormen van onze tafelbladen. Laat je adviseren door onze meubeldeskundigen en raak geïnspireerd door de verschillende tafel combinaties. Het is mogelijk om zowel een afspraak op locatie te maken als een beeldbelafspraak.

Afspraak maken

Bestel een sample

We begrijpen heel goed dat je het materiaal eerst wilt voelen en de structuur wilt beoordelen. Bestel daarom een sample van onze toplagen. Deze kun je bestellen door ons contactformulier in te vullen met daarbij de gewenste toplaag. De sample geeft een goed beeld van het uiterlijk van het materiaal.

Lees meer over een sample bestellenContactformulier

FENIX NTM, Duropal en Forbo Furniture Linoleum

In ons assortiment vind je drie verschillende toplagen welke je kan kiezen voor jouw tafelblad. We hebben een tabel samengesteld die de eigenschappen van de toplagen met elkaar vergelijkt, om de keuze voor jou gemakkelijker te maken.

Duropal FENIX NTM Forbo Furniture Linoleum
Anti-fingerprints coating
Krasbestendig
Comfortabel
Stevig materiaal
Antistatisch
Gemakkelijk te reinigen
Zelfherstellend
Lees meer over DuropalLees meer over FENIX NTM

Hoe bestel je een tafelblad met Forbo Furniture Linoleum toplaag op maat?

Jij bent de ontwerper van jouw tafelblad! Ben je tot de conclusie gekomen dat Duropal dé toplaag voor jou is? Ga dan over tot bestellen in onze maatwerk configurator. Hier bepaal jij de vorm van je tafelblad, de afmetingen, de toplaag, de randafwerking en de dikte. Start vandaag nog met het ontwerpen van jouw design meubel!

Configureer nu
Meer artikelen met dit label
>