Een super matte finish met FENIX NTM

3 minuten
Like deze post!

Met deze innovatieve toplaag, afkomstig uit Italië, geef jij je interieur een in een handomdraai een design look. Het blad voelt super comfortabel en beschikt over zogeheten zelfherstellende eigenschappen. Ook is het materiaal beschikbaar in zowel basic kleuren, passend in ieder interieur, als in een aantal donkere, bijzondere tinten.

Ga direct naar:

FENIX NTM: wat is het precies?

FENIX NTM is een toplaag welke wij aanbrengen op onze tafelbladen. De kern hiervan bestaan uit sterk MDF of Multiplex Berken. De FENIX toplagen worden gemaakt door papier en thermohardende hars op hoge temperatuur en onder hoge druk samen te persen. Vervolgens wordt er een speciale, meerlaagse coating over het materiaal aangebracht, waardoor het materiaal extra stevig wordt. Deze coating zorgt er ook voor dat FENIX zijn unieke eigenschappen behoudt.

Deze tafel maar met jouw formaten? Configureer deze hier!

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende kleuren FENIX NTM. De populairste kleur uit het assortiment is FENIX Nero Ingo, een zwarte kleur met een super matte uitstraling. Daarnaast volgen ook een aantal fijne neutrale tinten zoals wit en grijs. Maar ook een bijzondere donker groene kleur en een diep rood/paarse kleur kun je vinden in ons assortiment.

Alle FENIX NTM kleuren in ons assortiment: Nero Ingo, Cacao Orinoco, Grigio Londra, Rossa Jaipur, Verde Comodore, Grigio Antrim, Grigio Efeso, Bianco Malé.

Deze tafel maar met jouw formaten? Configureer deze hier!

Bekijk ook de toplaag Duropal
FENIX 0720 - NERO INGO
FENIX 0749 - CACAO ORINOCO
FENIX 0718 - GRIGIO LONDRA
FENIX 0751 - ROSSO JAIPUR
FENIX 0750 - VERDE COMODORO
FENIX 0752 - GRIGIO ANTRIM
FENIX 0725 - GRIGIO EFESO
FENIX 0029 - BIANCO MALE

De eigenschappen van FENIX NTM

FENIX NTM, ofwel het zelfherstellende plaatmateriaal, is niet meer weg te denken onder de grote interieur producenten. Dankzij de revolutionaire Nanotechniek heeft FENIX NTM unieke eigenschappen.

  • Kleine krassen verdwijnen vanzelf door wrijvingswarmte, gebruik hiervoor bijvoorbeeld een droge doek.
  • FENIX NTM voelt super zacht en comfortabel aan.
  • Het materiaal niet gevoelig voor vingerafdrukken en andere vlekken  (zelfs niet op matzwart!).
  • Bijzonder hygiënische toplaag. Dit komt door de anti bacteriële eigenschappen en doordat het zeer eenvoudig te reinigen is.

Deze tafel maar met jouw formaten? Configureer deze hier!

Ontwerp jouw tafelblad

Onderhoud en reiniging

FENIX NTM is een gemakkelijk te reinigen materiaal. Regelmatig een vochtige doek erover is al voldoende! Sommige vlekken kunnen wat meer hardnekkig zijn. Hieronder kun je daarom de instructies voor onderhoud en reiniging downloaden zodat je met elke vlek raad weet!

Download de onderhoudsinstructie van FENIX NTM

Kom langs in onze showroom

In onze showroom vind je verschillende modellen en vormen van onze tafelbladen. Laat je adviseren door onze meubeldeskundigen en raak geïnspireerd door de verschillende tafel combinaties. Het is mogelijk om zowel een afspraak op locatie te maken als een beeldbelafspraak.

Afspraak maken

Bestel een sample

We begrijpen heel goed dat je het materiaal eerst wilt voelen en de structuur wilt beoordelen. Bestel daarom een sample van onze toplagen. Deze kun je bestellen door ons contactformulier in te vullen met daarbij de gewenste toplaag. De sample geeft een goed beeld van het uiterlijk van het materiaal.

Lees meer over een sample bestellenContactformulier

FENIX NTM, Duropal en Forbo Furniture Linoleum

In ons assortiment vind je drie verschillende toplagen welke je kan kiezen voor jouw tafelblad. We hebben een tabel samengesteld die de eigenschappen van de toplagen met elkaar vergelijkt, om de keuze voor jou gemakkelijker te maken.

Duropal FENIX NTM Forbo Furniture Linoleum
Anti-fingerprints coating
Krasbestendig
Comfortabel
Stevig materiaal
Antistatisch
Gemakkelijk te reinigen
Zelfherstellend
Lees meer over DuropalLees meer over Forbo Furniture Linoleum

Hoe bestel je een tafelblad met FENIX NTM toplaag op maat?

Jij bent de ontwerper van jouw tafelblad! Ben je tot de conclusie gekomen dat Duropal dé toplaag voor jou is? Ga dan over tot bestellen in onze maatwerk configurator. Hier bepaal jij de vorm van je tafelblad, de afmetingen, de toplaag, de randafwerking en de dikte. Start vandaag nog met het ontwerpen van jouw design meubel!

Configureer nu
Meer artikelen met dit label
>