Een kast maken met afwijkende frontjes?

18 oktober 2019
2 minuten

Er zijn een hoop manieren om een kast te ontwerpen. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je nu jouw kast uniek maken door hem afwijkende frontjes (deurtjes, kleppen en lades) te geven! Bestel je een MDF lakdraag kast met MDF Zwarte deurtjes? Geen probleem. Voeg vanaf nu ook eiken deurtjes toe aan jouw droomkast.

Ga direct naar:

Laat de designer in je los

Laat je creativiteit de vrije loop gaan met de nieuwe functie in onze maatwerk vakkenkast configurator: kies unieke deurtjes, lades en kleppen op jouw kast! Met deze nieuwe functie kun jij elk deurtje of lade van jouw maatwerk vakkenkast in andere houtsoort bestellen dan de rest van jouw kast! Je kunt bijvoorbeeld een kast maken van:

De frontjes worden gemaakt van plaatmateriaal van 18 millimeter dik. Het kan soms zijn dat bepaalde platen niet beschikbaar zijn in die dikte. In dat geval wordt er dan een dikte gekozen die daar het dichtst in de buurt komt. Wil jij afwijkende frontjes maken van plaatmateriaal wat nog niet als optie aangegeven wordt? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Bestel jouw unieke kast hier!

Afwijkende frontjes bij jouw kast bestellen

Als je deurtjes van een andere houtsoort voor jouw kast wil bestellen kun je dit heel eenvoudig doen door dit aan te geven op jouw schets en door het in te vullen in de maatwerk vakkenkast configurator. In de schets geef je aan welke frontjes je van welke houtsoort wilt hebben en in de configurator kun je tijdens het invoeren van het aantal deurtjes, laden en kleppen aangeven wat voor frontjes ze moeten krijgen. Zo simpel is het!

Maak een afspraak in onze showroom

Nog niet zeker?

Zit het materiaal waar jij je frontjes van wil maken er niet tussen of heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder. Wil jij dolgraag jouw eigen kast ontwerpen en bestellen, maar zie je op tegen het ontwerpproces, het in elkaar zetten van de kast of loop je ergens anders tegenaan? Lees dan de blog van Dennis en Sanne, die het hele proces hebben doorgelopen. Zij vonden het ook spannend om dit allemaal zelf te doen en vonden het achteraf heel erg meevallen. Of maak een afspraak in onze showroom, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons opLeer hoe je zelf jouw kast in elkaar kunt zetten
>