Nieuw! Een houten huisje maken met een klik op de knop!

2 minuten
Like deze post!

Wil jij een houten huisje maken voor een bed, voor je interieur of gewoon als poppenhuis? Bij OPMAATZAGEN.nl kun dat nu heel eenvoudig! Je bestelt nu plaatmateriaal in de vorm van een huis heel simpel online. Lees hier meer!

Ga direct naar:

Wat is een huisjesvorm?

Bij OPMAATZAGEN.nl zijn we altijd druk bezig om ons assortiment en onze service uit te breiden. Een van de nieuwste ontwikkelingen is deze nieuwe huisjesvorm die we kunnen zagen uit ons plaatmateriaal. We hebben deze vorm zo genoemd omdat het de vorm heeft van traditioneel Hollands huisje en omdat we de vorm hebben ontwikkeld om DIY projecten in de vorm van een huis wat makkelijker te maken. We krijgen namelijk vaak vragen daarover en er zijn al een aantal klussers geweest die hiermee hebben gewerkt. Vanaf nu kun je dat dus heel gemakkelijk doen via onze besteltool! Meer informatie vind je op onze vormenpagina.

Bestel zelf plaatmateriaal in de vorm van een huisje!

Wat kan ik ermee?

Een huisjes vorm is voor eindeloos veel DIY projecten een uitkomst. Zo hebben wij al projecten voorbij zien komen die er bijvoorbeeld een bureau of een poppenhuis mee hebben gemaakt. Verder kun je er ook verschillende decoratieve objecten voor je interieur mee maken, zoals een kaarsenhouder of fotokistje. Heb je zelf nog een leuk idee of heb je zelf al iets in de vorm van een huisje gemaakt? Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën.

Laat je inspireren door wat anderen hebben gemaakt!

Werken met plaatmateriaal in de vorm van een huisje

Als je een houten huisje gaat maken zijn er aantal dingen waar je op moet letten. Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden is met de hoeken van het ander plaatmateriaal. Om een huisje te maken wil je natuurlijk dat de rest van het plaatmateriaal perfect op elkaar aansluit. Om dat te kunnen moeten de kopse kanten in verstek worden gezaagd. Dit kan je bij ons laten doen in diverse graden. Aan jou alleen de taak om de hoeken uit te rekenen. Kom je er niet uit? Stuur dan jouw schets naar ons, dan kijken wij of we je kunnen helpen.

Plaatmateriaal in de vorm van een huis bestellen

Plaatmateriaal in de vorm van een huis bestellen is heel eenvoudig. Je begint met het kiezen van het materiaal waar je jouw huisje mee gaat maken. In ons assortiment heb je daar genoeg keuze voor! Vervolgens kun je in onze besteltool de gewenste vorm selecteren, in dit geval dus een huisje. Daarna voer je de gewenste afmetingen, de eventuele randafwerkingen en het aantal in en kun je gelijk bestellen! Handig toch? Zo makkelijk is het dus om alles voor jouw DIY houten huisje te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl!

Bestel jouw plaatmateriaal in de vorm van een huisje!
>