Klusidee: plaats de trampoline in een bak van betonplex

betonplex-hardhout-trampoline-rene-opmaatzagen.nl

Op zoek naar een geschikte manier om de trampoline stevig te plaatsen? Maak net als Rene een bak van betonplex hardhout waar de trampoline in kan staan.

Ga direct naar:

Op zoek naar een geschikte manier om de trampoline stevig te plaatsen? Maak net als Rene een bak van betonplex hardhout waar de trampoline in kan staan. Betonplex hardhout is een ijzersterk én watervast materiaal en perfect geschikt voor deze klus. Hij vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl en zette zelf de constructie in elkaar. De kopse kanten van het betonplex behandelde hij met een randsealer. Dit is een goede fundering voor veel speelplezier!

betonplex-trampoline-OPMAATZAGEN.nl-klusidee

Wil je weten hoe je de kopse kanten strak kunt lakken? Bekijk onze video.

Bedankt voor de mooie opdracht en de foto!

Ook aan de slag met betonplex? Klik hier!

OPMAATZAGEN.nl - dat is écht handig!

Door jouw project op maat gezaagd te bestellen, heb je zelf geen geavanceerde (zaag)machines nodig, betaal je alleen voor het materiaal dat je nodig hebt en hoef je zelf niets te vervoeren. Het bespaart dus veel tijd! Wil je direct bestellen? Ga naar de shop. Hier is ook meer informatie over de verschillende materialen, vormen en afwerkingsopties te vinden. Meer inspiratie en klustips lees je op de inspiratiepagina.