Wat anderen maakten

Koof en haardombouw, door John
Wat anderen maakten

Kijk eens wat een indrukwekkende koof en haardombouw John maakte. Hij gebruikte MDF Lakdraag om het tot een strak en vlak geheel te maken. Hij werkte het af door de randen voor te behandelen en het MDF te schilderen in de gewenste kleur. Laat je inspireren door het ontwerp van John en start zelf ook met een mooie klus!

Wandkast van MDF, door Stephan
Wat anderen maakten

Stephan is enthousiast over OPMAATZAGEN.nl én trots op de kast die hij met eigen handen heeft gemaakt. En dat snappen we! Zelf een kast maken van MDF kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt of aankunt. Stephan gaat een uitdaging niet uit de weg, zoals je kunt zien! Wij zijn onder de indruk van het resultaat.

Bureaublad van MDF, door Wesley
Wat anderen maakten

Wesley maakte een bureau en combineerde hiervoor verschillende materiaalsoorten én bestaande ladeblokken. Een slimme oplossing voor een leuke klus. Hij gebruikte MDF Blank om het bureaublad te vormen. MDF is een populair plaatmateriaal dat voor ontelbare projecten binnenshuis gebruikt kan worden.

TV-meubel van multiplex, door Andrew
Wat anderen maakten

Op zoek naar een TV-meubel dat volledig past bij de stijl van jouw interieur? Maak hem zelf, net als Andrew. Hij gebruikte multiplex interieur populier vanwege de zichtbare houtnerf die het materiaal een natuurlijke uitstraling geeft. Multiplex interieur populier is de lichtgewicht variant van multiplex. Ideaal te gebruiken wanneer je er een zwevend TV-meubel van wilt maken bijvoorbeeld.

Originele kastenwand, door Dennis
Wat anderen maakten

Kijk eens wat een originele en indrukwekkende kastenwand Dennis heeft gemaakt. Hij liet MDF Lakdraag door ons op maat zagen en thuisbezorgen. De opbouw van de kast heeft hij zorgvuldig uitgevoerd. Hij combineerde het MDF met andere materialen.  Kijk je mee?

Kastenwand van MDF, door Arnoud
Wat anderen maakten

Wil je net als Arnoud een kastenwand maken van MDF? Maak een ontwerp en laat het materiaal direct in het juiste formaat zagen door OPMAATZAGEN.nl. Wij bezorgen het ook nog eens bij je thuis!

Poppenhuis van MDF, door Cynthia
Wat anderen maakten

Cynthia maakte een degelijk poppenhuis dat – zo verwacht ze – generaties mee kan. Het zaagwerk mochten wij verrichten. En wat is het leuk om te zien wat Cynthia, in dit geval, heeft gemaakt van de losse planken die we bij haar thuis hebben bezorgd. Laat je inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met een mooi en degelijk klusproject. Succes!

 

Speelgoedtafel van steigerhout, door Joost
Wat anderen maakten

Joost maakte een ontwerp voor een speelgoedtafel van steigerhout en liet het materiaal op maat zagen. Hij koos voor de nagedroogde variant van steigerhout. Heel slim, want bij gebruik binnenshuis is dit de beste optie. Waarom? Dat vertellen we je graag!

Bus inbouw van betonplex, door Rob
Wat anderen maakten

Bescherm het interieur van je bus, net als Rob, tegen stoten en krassen door een inbouw van betonplex berken. Dit materiaal is ontzettend sterk en voorkomt beschadigingen. Ideaal om te gebruiken voor een inbouw!

Maatwerk vakkenkast, door Justin
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een maatwerk vakkenkast is een aanvulling op ieder interieur. Justin heeft het ontwerp van deze kast bepaald op basis van de ruimte. Heel zorgvuldig heeft hij een schets gemaakt van zijn wensen. Hij vertrouwde het zaagwerk en het monteren van de softclose en push-to-open scharnieren toe aan OPMAATZAGEN.nl. Het resultaat? Dat mag gezien worden. Justin heeft de vakkenkast geschilderd in twee lichte kleurtinten voor een speels effect.

TV-meubel ‘SIEM’ in MDF Lakdraag
OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie

Een TV-meubel heeft een specifieke functie, namelijk TV kijken zo comfortabel mogelijk maken én het moet ook nog eens een sfeervolle aanvulling zijn op je interieur. Een grote ergernis bij een TV-meubel is de brei aan bedrading die in het zicht is! Met SIEM in huis is dit probleem opgelost; een subtiel TV-meubel voor in je woonkamer.

Vakkenkast underlayment
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Ben je op zoek naar een moderne kast met een warme uitstraling? Dan is een vakkenkast van underlayment misschien iets voor jou. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt door de noesten in het hout én de zichtbare houtnerf een karakteristieke uitstraling. De indeling van de kast bepaal je zelf! Zo kun je de kast helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Vakkenkast met zwevende planken
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je een kast, precies zoals jij hem hebben wilt. Dat is ideaal wanneer je een een kast wilt maken met een unieke maatvoering; tussen twee muren of met bijvoorbeeld een uitsparing voor een plint of verwarmingsbuis. Alles kan! En dat is een groot voordeel wanneer je besluit om jouw meubel bij OPMAATZAGEN.nl te bestellen. Hoe het werkt? Lees maar mee!

Maatwerk TV/audio-meubel, door Gina
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Gina stelde haar ideale TV/audio-meubel samen en vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn we aan de slag gegaan om de onderdelen van het meubel op de mm nauwkeurig te zagen en af te werken waar nodig. En zie het resultaat. Benieuwd naar Gina’s ervaring met OPMAATZAGEN.nl? Lees dan verder!

Subtiel TV-meubel, door Stefan
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een TV-meubel kun je zo groot of zo klein maken als je zelf wilt. Stefan maakte een subtiel TV-meubel via de maatwerk configurator op onze website. Hij koos voor MDF Lakdraag dat hij zelf af heeft gewerkt met een donkere lak. Groot voordeel van MDF Lakdraag is dat er in de fabriek een lakdragende folie op het materiaal is geperst, waardoor je het materiaal niet eerst hoeft te bewerken met een grondverf.

TV-meubel van steigerhout, door Vanessa
Wat anderen maakten

Een TV-meubel van steigerhout zorgt voor sfeer in huis! Dat heeft Vanessa goed begrepen. Zij ontwierp haar eigen TV-meubel exact op maat en liet alle onderdelen door ons op maat zagen én thuisbezorgen. Steigerhout is te gebruiken voor binnen en buiten. De nagedroogde variant is het meest geschikt voor gebruik binnen. Ontdek waarom!

Bedlade van MDF, door Jeroen
Inspiratie

Jeroen maakte van MDF Lakdraag deze lade voor onder een bed. Het is niet de eerste keer dat hij materiaal bestelt bij OPMAATZAGEN.nl.

Project flightrecorder, door Albert
Wat anderen maakten

MDF is multi-inzetbaar; van wandplank tot kastenwand en van keukenfrontje tot flightrecorder. Geen officiële flightrecorder natuurlijk! Albert maakte dit om een project op zijn werk mee te introduceren en hij bestelde het materiaal direct op maat bij OPMAATZAGEN.nl.

Schuifdeur van MDF, door Rebekka
Wat anderen maakten

Kijk eens wat een mooi klusproject Rebekka heeft uitgevoerd!? Ze liet een plaat MDF Blank in het juiste formaat zagen, zodat hij perfect past in de slaapkamer. Ze maakte de schuifdeur onderdeel van het interieur, door de plaat op dezelfde manier te schilderen. Deze moderne, geschilderde lambrisering zie je steeds vaker terug. Lambrisering is terug van weggeweest!

Schilderij maken van MDF, door Petra
Inspiratie

Dat MDF voor veel doeleinden te gebruiken is, dat is algemeen bekend. Dat je van MDF ook kunst kan maken, ligt wellicht niet zo voor de hand. Laat je inspireren door het kunstwerk van Petra, dat ze maakte van verschillende stukken MDF Blank. Zij bewerkte het materiaal op een artistieke manier en bevestigde het aan elkaar tot één geheel.

Lambrisering van MDF, door Robert
Wat anderen maakten

Robert maakte deze lambrisering van MDF Lakdraag. Hij liet het materiaal door ons in het juiste formaat zagen. Zo kon hij na het thuisbezorgen direct starten met de montage; het scheelde hem veel tijd en moeite. En onze zaagspecialisten zagen graag op de millimeter nauwkeurig!

Zitvensterbank maken van MDF, door Wart
Wat anderen maakten

Als je zelf een vensterbank gaat maken en je hebt de ruimte, dan kun je er ook een zitvensterbank van maken, net als Wart. Leg er wat leuke kussens neer en je hebt dé ideale plek om je gedachten te verzetten; lees een boekje, kijk naar buiten en kom tot rust. Wij zagen het MDF in de juiste afmetingen en bezorgen het bij je thuis, zodat jij direct kunt beginnen met de opbouw van de vensterbank.

Zwevende wandplank, door Sandra
Wat anderen maakten

Een wandplank die lijkt te zweven aan de muur; hoe tof is dat? Sandra maakte deze wandplank met een subtiele kubus eraan van Timmerpaneel Vuren. Zij bewerkte de plank met een beits om het hout een warme uitstraling te geven. Ze schreef een  DIY blog op haar website Accessorize your Home en deelt haar ervaring met OPMAATZAGEN.nl. Bovendien maakte ze prachtige foto’s van de stillevens die zij creëerde op de wandplank. Laat je inspireren en ga zelf ook aan de slag met een klus!

TV-meubel van OSB, net als Xander
Wat anderen maakten

 

Xander ontwierp zijn eigen TV-meubel die volledig is afgestemd op de spullen die hij wil opbergen. Alles past er precies in! Handig toch?! Hij koos voor het plaatmateriaal OSB 3 en liet het materiaal op maat zagen. Met de geleverde planken kon hij direct aan de slag met het monteren van zijn TV-meubel van OSB 3.

Schoenenkast van steigerhout, door Laura
Wat anderen maakten

 

Dat je van steigerhout veel kunt maken is een feit. Net als dat steigerhout al tijden ontzettend populair materiaal is om te gebruiken in ieder interieur. Laura heeft dit goed begrepen en maakte een schoenenkast voor in de hal van steigerhout, de nagedroogde variant.

Wandkast van MDF, door René
Wat anderen maakten

 

Een mooie kast maak je alleen op basis van een goed doordacht ontwerp. René maakte een uniek ontwerp voor de wandkast die hij wilde gaan maken. Zo wist hij precies wat hij aan materiaal nodig had en hij liet het materiaal door ons op maat zagen. Dat is écht handig!

Meubel met TV-lift, door Berry
Wat anderen maakten

Een TV kun je natuurlijk onderdeel maken van je woonkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om de TV uit het zicht te plaatsen. Berry heeft hiervoor een slimme oplossing bedacht! Hij maakte een TV-kast van timmerpaneel en monteerde er een TV-lift in. Kijk je geen TV, dan lijkt het een uniek dressoir. Wil je TV kijken, dan tover je met een druk op de knop jouw TV tevoorschijn. Dat is écht handig!

Vakkenkast met gekleurde binnenzijdes, door Marlies
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Kijk eens wat een mooie vakkenkast Marlies heeft ontworpen! Ze begon met het maken van een schets van dé perfecte vakkenkast die past tussen de muren van haar woonkamer. Ze koos ervoor om de kast te laten maken van MDF lakdraag en schilderde de kast zelf in de gewenste kleur. Marlies heeft de kast uniek gemaakt door de binnenzijdes in een grijs-blauwe kleur af te lakken. Hoe tof is dit resultaat!?

Badkamermeubel van MDF, door Simon
Wat anderen maakten

 

Met het vochtwerende MDF uit het assortiment van OPMAATZAGEN.nl maakte Simon een badkamermeubel. MDF vochtwerend V313 is de beste keuze voor projecten binnenshuis in ietwat vochtige ruimtes, zoals de badkamer en eventueel de keuken.

Radiatorombouw van MDF, door Jack
Wat anderen maakten

 

Jack maakte van MDF Blank een radiatorombouw. Hij liet het materiaal door ons op maat zagen en bewerkte de platen zelf voor de finishing touch. Zo lakte hij het MDF bijvoorbeeld af met een witte lak en maakte de uitsparingen voor de poten.

Opbergbank eethoek, door Francisco
Wat anderen maakten

Het grote voordeel van zelf klussen is dat je elk project volledig kunt aanpassen aan de ruimte in jouw huis. Zo maakte Francisco een houten opbergbank voor aan zijn eettafel van MDF Blank in een dikte van 18mm. Dit meubel past nu precies op de plek die hij bedacht had. En dat ziet er prachtig uit!

Kledingkast maken van Underlayment
Wat anderen maakten

Het komt steeds vaker voor dat bouwmaterialen in de oorspronkelijke vorm worden gebruikt in interieurs. Denk aan Steigerhout, OSB en Underlayment. Het geeft een warme en naturel uitstraling en is eenvoudig te bewerken. Bij OPMAATZAGEN.nl laat je het materiaal direct in de juiste afmeting zagen. Je ontvangt het materiaal binnen een paar dagen thuis en dan kun je direct beginnen met de opbouw van de klus.

Binnenwerk voor kast, door Matthijs
Wat anderen maakten

Wanneer je op zoek bent naar kastplanken op maat, dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl aan het goede adres. Wij zagen o.a. meubelpaneel op de millimeter nauwkeurig, zodat jij direct kunt beginnen met de opbouw van de klus.

Werktafel van MDF, door Guido
Wat anderen maakten

Een prettige werktafel kan bijdragen aan de kwaliteit van jouw klus. Laat het materiaal voor jouw werktafel door ons op maat zagen en ga zelf aan de slag met de opbouw. Binnen een mum van tijd heb jij een perfecte plek voor de de uitvoering van jouw volgende klus, net als Guido.

Kastenwand voor behangwinkel
Wat anderen maakten

Zelf een kastenwand maken of op maat bestellen? Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je het materiaal voor jouw wandkast op de mm nauwkeurig gezaagd. Jij hoeft het dan alleen nog in elkaar te zetten. Ook Erik bestelde het materiaal voor de kastenwand van zijn behangwinkel op maat. En dit is het resultaat.

Speakerbox maken? Laat je inspireren door Piet
Wat anderen maakten

Ben je op zoek naar een passende speakerbehuizing? Maak het eenvoudig zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl. Wij zagen precies op maat, wat jij bedenkt. Dat is écht handig!

Schuifdeur voor badkamer maken
Wat anderen maakten

Een schuifdeur maken van MDF? Wij helpen je graag aan perfect op maat gezaagd materiaal, zoals we deden wij voor deze blije klant. Laat je inspireren door dit voorbeeld en bestel het materiaal voor jouw klus eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl.

 

 

Maak je eigen design bureau, net als Rob
Wat anderen maakten

Zelf een bureau maken van Multiplex Hardhout? Bekijk het voorbeeld van Rob en laat je inspireren. Bestel het materiaal op maat bij OPMAATZAGEN.nl. Je ontvangt jouw bestelling binnen een paar dagen thuis en je kunt direct aan de slag met de opbouw van het bureau.

 

Maak een mini-marktkraam voor je kinderen
Handig zelf doen / DIY

Rond Koningsdag 2018 deelden wij een winkelmand met het materiaal voor deze mini-marktkraam, om geld mee te verdienen op de Koningsmarkt. Dat de mini-marktkraam multi-inzetbaar was wisten we, maar we hebben er nu een plaatje bij. Het kraampje is omgetoverd tot speelgoedwinkel! Wil je zelf ook aan de slag met zo’n leuke marktkraam voor je kinderen?

 

Blogster Jodi ontwerpt poppenhuis
Inspiratie

Heb je een leuk idee voor een mooie klus? Blogster Jodi van Liefthuis.nl ontdekte hoe handig klussen met OPMAATZAGEN.nl kan zijn, toen ze de materialen voor het ontwerp van haar poppenhuis door ons op maat liet zagen. Ze vlogt erover in haar weekendvlog. Kijk je mee?

Tijdelijk aanrechtblad door Pieter
Inspiratie

Maak net als Pieter een tijdelijk aanrechtblad van zwart MDF! Het materiaal is vochtwerend en wordt gratis op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl! Bekijk hier de foto’s van het project.

‘100% zuiver gezaagd materiaal’
Inspiratie

“Zodra vrienden of kennissen een mooi ontwerp zien, vragen ze mij of ik het kan maken. Deze kast heb ik bijvoorbeeld voor mijn dochter gemaakt. Sinds 2016 ben ik met pensioen en heb ik meer tijd voor mooie klussen.”

Een bed van Steigerhout zelf maken
Wat anderen maakten

Michael maakte dit bed van steigerhout voor zijn zoontje. Met het ontwerp bij de hand bestelde hij de steigerplanken via onze website in het gewenste formaat. Ook de constructie van vurenbalken liet hij door OPMAATZAGEN.nl in de juiste afmetingen zagen. Het resultaat?

Naambord van Multiplex Hardhout door Koos
Wat anderen maakten

Een naambord van Multiplex Hardhout maken voor op de gevel? Koos maakte dit naambord en liet de hoeken afronden voor een stijlvol resultaat.

Wandkast van MDF Lakdraag door Hans
Wat anderen maakten

Zelf een kast maken van MDF lakdraag? Hans deed het! Het zaagwerk deden wij. Hij schilderde de kast in kleur die past bij zijn interieur.

Een bed op maat van Multiplex
Wat anderen maakten

Zelf een bed maken van Multiplex interieur populier? Aletta deed het en dit is het resultaat. De Multiplex platen liet ze OPMAATZAGEN.nl.

Kastdeuren van MDF met afgeronde zijdes
Wat anderen maakten

Anne ging aan de slag met de kastdeuren van haar kast en heeft ze op een unieke manier met verf bewerkt. Bekijk hier het resultaat!

Framewerk voor keukenwand
Wat anderen maakten

Een keukenwand maken begint met een framewerk constructie. Herwerd gebruikte hiervoor Multiplex Okoumé Watervast en liet het OPMAATZAGEN.nl.

Klusverslag: bureau-huisje van multiplex populier
Inspiratie

Maak je eigen bureau-huisje van multiplex interieur populier. Bekijk het klusverslag van Astrid en laat je inspireren tot een mooi ontwerp.

Klusidee: plaats de trampoline in een bak van betonplex
Wat anderen maakten

Op zoek naar een geschikte manier om de trampoline stevig te plaatsen? Maak net als Rene een bak van betonplex hardhout waar de trampoline in kan staan.

Reptielenliefhebber Anthony maakte dit terrarium
Wat anderen maakten

Terrarium maken? Zo maak je een terrarium voor reptielen van Multiplex Interieur Populier.

Een lange wens uitgevoerd: vensterbanken in de woonkamer
Inspiratie

Nieuwe vensterbanken nodig? Laat ze op maat zagen door OPMAATZAGEN.nl en plaats ze eenvoudig in jouw huis. Margje koos Timmerpaneel Vuren als materiaal en zo pakte ze het aan.

Tafelbladen van Timmerpaneel voor Dennis
Inspiratie

Dennis heeft Timmerpaneel op maat in cirkels laten zagen om tafelbladen te maken. Laat je inspireren!

Stellingkasten voor zolder door Damian
Inspiratie

Ben je op zoek naar een oplossing voor opbergruimte op zolder? Damian maakte deze stellingkasten van MDF.

Vakkenkasten door Thomas
Inspiratie

Thomas maakte deze stellingkasten van MDF. Benieuwd naar de werkwijze?

Dressoir, bijzetkastje en plankenkast door Coen
Inspiratie

Doe-het-zelf: Coen maakte met op maat gezaagd grenen timmerpaneel een dressoir, bijzetkastje én plankenkast. Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat!

Kistje op wielen door Jorrit
Inspiratie

Doe-het-zelf: Jorrit maakte met op maat gezaagd grenen timmerpaneel en MDF een kistje op wielen. Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat!

Speakertorens door Pim
Inspiratie

Pim heeft MDF Blank gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf Speakertorens te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Lijst voor glas in lood door Frank
Inspiratie

Frank heeft een gave hobby: glas in lood kunstwerken maken. Hij maakte het kunstwerk af door er een lijst omheen te monteren.

Hondenhok door Anne
Inspiratie

Anne heeft Multiplex interieur populier gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een hondenhuis te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

DJ-meubel door Marcel
Inspiratie

Marcel heeft met op maat gezaagd blank MDF een eigen DJ-meubel gemaakt. Hoe tof is dat! Bekijk het resultaat!

Meubel voor platenspeler door Jeroen
Inspiratie

Jeroen heeft bij OPMAATZAGEN.nl MDF lakdraag perfect op maat laten zagen en daarmee zelf een meubel voor zijn platenspeler gemaakt.

Draadfiguur door Joyce
Inspiratie

Bekijk hier het resultaat van het draadfiguur wat Joyce heeft gemaakt! Zij heeft een gezaagde cirkel van MDF besteld. Bestel ook jouw vorm op OPMAATZAGEN.nl!

Inlijsten met hardboard door Ruud en Geeske
Inspiratie

Ruud en Geeske hebben op maat gezaagd hardboard besteld om oude zeekaarten in te lijsten met koper. Leuk idee!

Klusverslag David: zelfbouw speakerbox
Inspiratie

David heeft bij OPMAATZAGEN.nl MDF zwart besteld om zelf een speakerbox van te maken. Hij heeft van het hele project uitvoerig verslag gedaan! Lees mee met de aanpak van David en doe inspiratie op om zelf ook aan jouw eigen klus te beginnen!

Buitenkeuken door Peter
Inspiratie

Peter heeft op maat gezaagd MDF gebruikt om een buitenkeuken te maken in zijn veranda. Hij heeft het afgewerkt met beton ciré. Bekijk hier de foto’s!

Keukenbar door Maurice
Inspiratie

Maurice heeft via OPMAATZAGEN.nl zelf een keukenbar gemaakt van Multiplex Interieur Populier. Ook zelf een keukenbar op maat maken? Laat je inspireren!

Vakkenkast door Maria
Inspiratie

Maria heeft zelf een vakkenkast ontworpen en gemaakt met op maat gezaagd MDF van OPMAATZAGEN.nl. Bekijk de foto’s, laat je inspireren en lees onze klustips!

TV-meubel door Dianne
Inspiratie

Dionne heeft op maat gezaagd MDF gebruikt om zelf een tv meubel te maken. Dat is handig! Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren om ook te klussen!

Presentatiemeubel door Martijn
Inspiratie

Maak net als Martijn zelf een presentatiemeubel van Multiplex Populier Interieur.

Schoenenkast door Marcel
Inspiratie

Marcel heeft een schoenenkast/bank gemaakt van op maat gezaagd MDF. Mooi werk!

Schuifdeuren door Jan Bart
Inspiratie

Bekijk hier de foto’s van de schuifdeuren die Jan Bart maakte van op maat gezaagd zwart MDF en laat je inspireren om ook aan de slag te gaan met jouw klus!

Kast opgeknapt door Marc
Inspiratie

Heb je net als Marc een kast die wel een opfrisser kan gebruiken? Met op maat gezaagd materiaal van OPMAATZAGEN.nl is het zo gepiept! Bekijk wat Marc maakte.

Raster voor treinbaan door Edwin
Inspiratie

Edwin heeft op maat gezaagd Populieren Multiplex gebruikt om zelf een raster voor zijn treinbaan te maken. Bekijk het resultaat en laat je inspireren!

Bureau door Arne
Inspiratie

Wil jij zelf aan de slag met het maken van je eigen meubel? Bekijk wat Arne heeft gemaakt en bestel net als hij op maat gezaagd materiaal bij OPMAATZAGEN.nl

Legplanken in de badkamer door Elly
Inspiratie

Elly heeft extra ruimte gecreëerd in haar badkamer met op maat gezaagde grenen timmerpanelen. Vind jij dat ook een goed idee? Bekijk hier het eindresultaat!

Hemelbed door Jordi
Inspiratie

Jordi heeft perfect op maat gezaagd populieren multiplex gebruikt voor de basis van zijn bed. Bekijk de foto’s van het eindresultaat en laat je inspireren!

Lichtkoof door Marcel
Inspiratie

Bekijk de foto’s om het eindresultaat van de lichtkoof van Marcel te zien en laat je inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met OPMAATZAGEN!