Blogster Jodi ontwerpt poppenhuis

16 april 2019
Poppenhuis interieur Multiplex - OPMAATZAGEN.nl

Heb je een leuk idee voor een mooie klus? Blogster Jodi van Liefthuis.nl ontdekte hoe handig klussen met OPMAATZAGEN.nl kan zijn, toen ze de materialen voor het ontwerp van haar poppenhuis door ons op maat liet zagen. Ze vlogt erover in haar weekendvlog. Kijk je mee?

Ga direct naar:

“Dat jongens niet met een poppenhuis kunnen spelen is natuurlijk onzin”, schrijft Jodi over het klusproject waar ze kortgeleden aan wilde beginnen. Zij ontwierp een poppenhuis van Multiplex Interieur Populier en liet de randen in verstek zagen, zodat er onzichtbare verbindingen zouden ontstaan. Dit kwam ten goede aan het resultaat!

 

Wil je ook aan de slag met jouw creatieve idee? Begin met een goede schets om te bepalen wat je nodig hebt aan materiaal. Bereken de juiste afmetingen en de eventuele randafwerkingen en voer deze in op onze website. Binnen drie dagen ontvang je het materiaal bij jou thuis!

Benieuwd naar de volledige vlog van Jodi? Klik hier om haar weekendvlog te bekijken.

Poppenhuis bestellen

Wil je ditzelfde poppenhuis ook voor je zoon of dochter? Wij hebben de winkelmand alvast voor je gevuld met het benodigde plaatmateriaal (zonder achterwand). Je hoeft het alleen nog maar in elkaar te schroeven. Hoe leuk is dat?! Voeg eventuele accessoires, zoals schroeven en lijm, direct toe aan je bestelling. Klik op de groene button om vrijblijvend de materiaalkosten te zien. Kies je voor ‘ophalen’, dan vervallen de verzendkosten.

Ja, ik wil het materiaal voor dit poppenhuis bestellen!