Barndeur / schuifdeur op maat

14 mei 2019
2 minuten

Een barndeur op maat zie je momenteel veel terug in veel verschillende interieurs. Een barndeur voegt sfeer toe én is een handige oplossing in kleine ruimtes, omdat de deur open en dicht schuift door schuifdeurbeslag. Je hebt niet te maken met een draaicirkel, zoals bij een standaard deur. Een barndeur heeft een landelijke uitstraling, maar kan door de keuze van het materiaal ook een andere look krijgen. Kies je voor steigerhout, dan oogt de deur bijvoorbeeld robuust. Kies je voor MDF, dan toont de schuifdeur wat strakker. Ook de kleur van de schuifdeur is bepalend voor de uitstraling. Maak de barndeur eenvoudig zelf of bestel jouw inbouwkast met barndeuren kant-en-klaar via de kastendesigner op onze website. Aan jou de keuze!

Ga direct naar:

Ontwerp barndeur

Ben je op zoek naar een barndeur voor een bestaande kast of kozijn? Het maken van een barndeur is een leuke klus, die je in een dag of twee kunt uitvoeren. Het begint met een goede schets, zodat je precies weet hoe de schuifdeur eruit moet komen te zien. Je ontdekt namelijk direct wat de afmeting van het hout of plaatmateriaal moet zijn, afhankelijk van de hoogte van het kozijn. En je kunt het aantal graden van de hoeken berekenen die schuin afgezaagd moeten worden. Met de afmetingen bij de hand bestel je eenvoudig de benodigdheden in onze webshop. Want ook speciale vormen kunnen wij voor je zagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de vormen en randafwerkingen die wij verzorgen. Je kunt je voor een mooi ontwerp laten inspireren via bijvoorbeeld Pinterest of de voorbeelden op onze website.

Materiaalkeuze barndeur

Een barndeur kun je van verschillende materialen maken. Een veelgemaakte keuze is steigerhout dat gemaakt is van vurenhout. Ook MDF is een goede keuze, wanneer je op zoek bent naar een strakker resultaat. Hierin heb je de keuze uit verschillende opties, zoals MDF Blank, MDF Lakdraag, MDF Zwart V313 of MDF vochtwerend als je de barndeur bijvoorbeeld plaatst als badkamerdeur.

Steigerhout of MDF op maat bestellen? Klik hier!

Accessoires

Wist je dat je ook direct accessoires kunt bestellen bij OPMAATZAGEN.nl? Denk aan schroeven, houtlijm, houtvuller, beits en schuurpapier. Ook handgrepen zijn bij ons verkrijgbaar. Zo heb je alles in één keer in huis en kun je direct beginnen met het maken van jouw barndeuren! Voor het speciale schuifdeurbeslag kun je bijvoorbeeld hier terecht.

Kant-en-klare barndeur bestellen

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je ook een kant-en-klare barndeuren als schuifdeur bestellen, mét of zonder kast. Besteed je het maatwerk uit, dan ben je verzekerd van een professionele en kwalitatief hoogwaardige schuifdeur. Je kunt ook een complete kast met barndeur bestellen. Via de kastendesigner op onze website ontwerp je de kast op maat en zie je direct een voorbeeld én een prijsopgave.

Kant-en-klare barndeur bestellen? Klik hier!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>