Banken

Een eigen gemaakte bank in huis of in de tuin is natuurlijk heel stoer, zeker als je het van hout en plaatmateriaal maakt. Met op maat gezaagd hout en plaatmateriaal zijn er zoveel mogelijkheden bij het maken van banken dat een klein beetje hulp soms wel fijn is! Laat je daarom inspireren door wat andere klussers hebben gemaakt en ga aan de slag!

Een opbergbank is multifunctioneel en met wat sfeervolle kussens wordt de plek zo uitnodigend, dat het zomaar eens je favoriete plek in huis kan worden. Bestel het plaatmateriaal op maat bij OPMAATZAGEN.nl. Om zeker te zijn van een juiste zaaglijst, kun je jouw klus niet béter beginnen dan met een duidelijke schets. Zo krijg je een indruk van het ontwerp van de bank met opbergruimte en heb je direct inzichtelijk wat de afmetingen zijn van het plaatmateriaal wat je nodig hebt!

Mathilde heeft met onze maatwerk configurator een wandbank van MDF Lakdraag ontworpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

Matthias heeft van vurenhouten balken en van steigerhouten planken een prachtige bank voor in de tuin gemaakt. Bekijk hier het resultaat!

Het grote voordeel van zelf klussen is dat je elk project volledig kunt aanpassen aan de ruimte in jouw huis. Zo maakte Francisco een houten opbergbank voor aan zijn eettafel van MDF Blank in een dikte van 18mm. Dit meubel past nu precies op de plek die hij bedacht had. En dat ziet er prachtig uit!

Wat een goed idee; Frans maakte een voorlees/voedingsbankje van Underlayment.

Mike heeft op maat gezaagd MDF gebruikt voor het maken van zijn bankjes voor in de camper. Bekijk de foto’s en laat je inspireren voor jouw eigen project!