Inspiratie

Inspiratie nodig voor je nieuwe klus? Op deze pagina vind je het! Van kasten tot lijstwerk, van speakers tot tafels; je kan het zo gek niet bedenken of klussers hebben het gemaakt met on op maat gezaagd hout en plaatmateriaal.  Bekijk de prachtige klusprojecten die anderen hebben gemaakt en laat je inspireren!

Een vakkenkast is mooi, handig én past in elk interieur! Helemaal de vakkenkasten van OPMAATZAGEN.nl, want deze kun je helemaal op maat laten maken. Zo is de kast altijd helemaal aangepast aan jouw huis en jouw wensen. In dit artikel lees je tips voor het ontwerpen van jouw vakkenkast.

Om op een snelle en eenvoudige manier de uitstraling te vernieuwen heeft deze kledingzaak timmerpanelen op maat laten zagen voor het bekleden van de balie. Met een eiken beits heeft het materiaal een hoogwaardige uitstraling gekregen.

Vind je klussen leuk, maar zie je op tegen het verfwerk? Gebruik dan dit materiaal wat niet meer geverfd hoeft worden! Benieuwd? Je leest hier meer!

Onder een hoogslaper zet je vaak een bureau en je wilt natuurlijk dat die er perfect bij past. Dit doe je eenvoudig door het op maat te laten zagen! Dit is wat Stephanie heeft gedaan voor haar dochter. Meer erover lees je hier!

Peter heeft van op maat gezaagd steigerhout een vakkenkast met boekenkast gemaakt. Een leuke manier om wat opbergruimte te creëren en de kamer op te delen! Hij heeft naar ontwerp alle onderdelen bij ons besteld. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Wat doe je als je niet weet waar je jouw kookeiland wilt plaatsen? Je zet hem op wielen! Voor een goede basis is een stevig platform nodig en dat regelen wij voor je! In dit geval hebben we 40 mm dik Multiplex Okoumé Watervast op maat gezaagd als basis voor het platform.

Een bioscoopscherm is natuurlijk heel tof om te hebben, maar als je hem niet gebruikt is het een doorn in het oog; ook als je hem oprolt. Een mooie ombouw is dan een geweldige oplossing, zeker als je hem verft in dezelfde kleur als de muur! Dit is wat Lars heeft gedaan voor Creative Studio Macaron, benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Hout is een heel mooi materiaal om mee te werken. De natuurlijke uitstraling van het materiaal zorgt ervoor dat je project een hoogwaardige afwerking heeft. Toch zijn er nadelen van werken met hout. Gelukkig zijn er alternatieve plaatmaterialen die niet van massief hout zijn gemaakt, maar wel die mooie uitstraling hebben! In dit artikel vertellen we je over gemelamineerd en gefineerd spaanplaat en MDF. Vezelplaten met een massieve uitstraling.

Een zitvensterbank is een leuke oplossing om meer ruimte te creëren, zeker als je mooi in de binnenstad woont. Dat is wat Mijke en Frank hebben gedaan, lees hier het hele verhaal!

Dit bureaublad heeft Rik laten maken van MDF Zwart V313. Voor het comfort heeft hij de randen laten afronden. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier!

Wout heeft met MDF Lakdraag een plantenbak gemaakt die tegelijkertijd ook dienst als scheidingswand. Een mooie en groene manier om een ruimte af te bakenen! Lees hier het hele verhaal.

Ivon heeft twee vensterbanken van Timmerpaneel Grenen gemaakt voor haar nieuwe dakkapellen. Doordat haar dakkapellen geen standaard maat hebben was het moeilijk om een passende vensterbank te vinden. Met deze maatwerk oplossing zorg je voor een passende vensterbank. Lees hier het hele verhaal.

Imre heeft een mooie designkast gemaakt van MDF Blank. Deze boekenkast is gebaseerd op een ander ontwerp, maar helemaal met de hand door Imre gemaakt. Met het zaagwerk van ons natuurlijk ;). Lees hier het hele verhaal.

Koen heeft een mooi houten kastje gemaakt voor de spullen van zijn kinderen. Dit heeft hij gedaan met Multiplex Interieur Populier en zónder schroeven of spijkers! Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Bart heeft met Timmerpaneel Vuren een gaaf bureau gemaakt in industriële stijl. Om het plaatje helemaal compleet te maken heeft hij gebruik gemaakt van steigerbuizen om alles te verbinden. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Voor op het balkon heeft Oskar zelf een hoekbank en een plantenbak gemaakt. Superhandig, want de conventionele maten van buitenmeubelen zijn vaak niet berekend op de afmetingen van een balkon. Een meubel op maat maken is dan dus een ideale oplossing. Lees hier het hele verhaal!

Omdat John een nieuwe Cooker Qube heeft aangeschaft, moest hij wat keukenkastjes aanpassen. Met op maat gezaagd en afgewerkt Spaanplaat Wit Gemelamineerd heeft hij dit inbouwkastje gemaakt. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier.

Klussen met plaatmateriaal wat er natuurlijk uitziet en heel sterk is? Kies multiplex! In dit artikel lees je alle hierover. We vertellen je wat de eigenschappen zijn, uit welke varianten je kunt kiezen en hoe je het op maat kunt bestellen!

Luxere bureau's kunnen aardig aan de prijs zijn. Wat doe je dan als je de bureaubladen wilt vervangen? Je laat een aantal mooie bureaubladen op maat maken! Lees hier het hele verhaal.

Voor het opnieuw bekleden van een aanhangwagen wordt vaak betonplex gebruikt. In dit geval is er gebruik gemaakt van Betonplex Antislip om deze aanhanger weer als nieuw te maken. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Roel heeft voor zijn kantoor tafelbladen gemaakt. Er is gebruik gemaakt van Multiplex Interieur Populier om de nieuwe tafelbladen op maat laten zagen. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier meer!

Deze speelbank is gemaakt door een IKEA meubel als basis te nemen en op basis daarvan het meubel verder uit te bouwen. Hiervoor is Timmerpaneel Vuren gebruikt. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal!

Wilma heeft een ombouw gemaakt voor haar TV-kast van IKEA. Door gebruik te maken van Timmerpaneel Grenen heeft de ombouw een natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier het hele verhaal.

Evelien heeft deze strakke maatwerk kast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over het eindresultaat!

Dima heeft grote eiken panelen gebruikt als schuifdeuren in zijn appartement. Om de panelen mooi te laten passen bij de rest van het appartement heeft hij ze mooi donker geolied. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Voor een nieuw model luidspreker heeft Daudio de onderdelen voor de behuizing op maat besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Het hele verhaal lees je hier!

Voor een nieuw boeiboord voor zijn dakkapel heeft Geert bij ons Multiplex Okoumé Watervast Gegrond bestelt. De grote maten kon hij ergens anders niet krijgen en wij zagen het ook nog eens op maat! Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier het hele verhaal!

Ramon heeft van blank MDF een zwevend TV-meubel gemaakt. Het ontwerp komt van hem en het materiaal heeft hij door ons laten zagen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Arie heeft deze opbergbakken gemaakt voor onder zijn schuine zolderdak. Deze heeft hij gemaakt van Multiplex Interieur Populier. Benieuwd naar hoe hij het heeft gedaan en wat het resultaat is? Het hele verhaal lees je hier.

Arian heeft een inbouwkast ontworpen en alle onderdelen door ons op maat laten zagen van MDF Gegrond. In deze blog lees je het hele verhaal

Een schuine zolderkast van Underlayment Fins Vuren. In dit gave project wordt deze kast gerealiseerd. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Marco heeft een verwarming ombouw gemaakt van MDF Blank. Alle onderdelen heeft hij door ons op maat laten zagen en daarna is hij zelf met het materiaal aan de slag gegaan. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

Sander heeft zelf een nieuw buitenkozijn gemaakt van Multiplex Okoumé Watervast. Doordat wij grote maten kunnen leveren kon hij het hele kozijn uit één plaat maken. Lees het hele verhaal hier.

Ben je op zoek naar kast inspiratie? Bekijk dan deze 9 toffe kasten en laat je inspireren. Wij hebben een aantal kasten van onze klanten op een rijtje gezet om jou verder te helpen met je ontwerp. Lees je mee?

John heeft met MDF Zwart V313 en Spaanplaat Wit Gemelamineerd een nieuwe keuken en een nieuw badkamermeubel gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier zijn verhaal.

Koos heeft met Multiplex Okoumé Watervast en Betonplex Antislip nieuwe boeidelen voor zijn gemaakt. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier!

Remco heeft een nieuwe ombouw gemaakt voor zijn markiezen van Timmerpaneel Grenen. Deze ombouw hebben wij op maat voor hem gezaagd.

John heeft een vakkenkast op maat ontworpen van MDF Lakdraag met genoeg ruimte om de TV in te plaatsen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

R de B meubels op maat gebruikt ons op maat gezaagd hout om meubels met een betonlook te maken. In deze blog laten ze een aantal voorbeelden zien.

Wil jij graag een poppenhuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan deze 4 Instagram accounts vol poppenhuis inspiratie die wij heel tof vinden!

Nikki heeft met MDF Lakdraag een opzetstuk gemaakt voor een bureau. Een handige manier om meer opbergruimte te ceëeren op je bureau. In deze blog lees je hoe het is gemaakt!

Sarah heeft met OSB nieuwe kastdeuren gemaakt en de trap voorzien van stootborden. In deze blog laat ze het eindresultaat zien!

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze prachtige wandplank van MDF Zwart gemaakt voor een strandtent in Zandvoort. Het schilderwerk heeft ze zelf gedaan! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Wil jij een poppenhuis zelf maken? Lees dan deze blog! Wij laten stap voor stap zien hoe je dat kunt doen en geven je inspiratie voor je eigen poppenhuis. Je kunt ook gelijk het materiaal voor jouw poppenhuis direct op maat  bestellen. (Fotocredits van het moderne poppenhuis: mini.huisjenr32 op Instagram)

Annemiek heeft een TV-meubel van Multiplex Interieur populier gemaakt, in combinatie met een kastsysteem van de IKEA METOD lijn. Hierdoor heeft ze voor relatief weinig geld en moeite een heel mooi en natuurlijk TV-meubel gemaakt. In deze blog vertelt ze je er meer over!

Raymond heeft voor de zomer een mobiele airco aangeschaft. Met een zelfgemaakte ombouw heeft hij de slurf van de airco netjes weggewerkt. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Wil je meer weten over underlayment en wat je ermee kunt doen? Lees dan deze blog! Wij vertellen je alles over underlayment en de toepassingen.

Sharon heeft deze zomer een aantal klussen in huis gedaan. Nieuwe legplanken en nieuwe vensterbank hebben een plekje gekregen en mogen jaren dienst doen. Lees hier meer!