4 Instagram accounts vol poppenhuis inspiratie

2 minuten
Like deze post!

Wil jij graag een poppenhuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan deze 4 Instagram accounts vol poppenhuis inspiratie die wij heel tof vinden!

Wil jij graag een poppenhuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan deze 4 Instagram accounts vol poppenhuis inspiratie die wij heel tof vinden!

Ga direct naar:

Een poppenhuis maken

Zelf een poppenhuis maken is natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Zelf een huis ontwerpen en in elkaar zetten is leuk om in je eentje of samen met je kind(eren) te doen. Als je het poppenhuis in elkaar hebt zitten ben je alleen nog lang niet klaar. Het leukste moet dan nog komen: het decoreren van jouw poppenhuis! Hoe wil je dat gaan doen? Om jou een eindje op weg te helpen hebben we een aantal Instagram accounts op een rijtje gezet die boordevol poppenhuis inspiratie zitten.

mini.huisjenr32

Met Debbie van @mini.huisjenr32 hebben we al eerder samengewerkt voor een blog over poppenhuizen, die je hier kunt lezen. We kunnen haar dus van harte aanbevelen!

Debbie heeft op haar Instagram haar eigen poppenhuis staan, vol moderne meubels en accessoires! Lijkt dat jou ook wat? Kijk dan even op haar profiel, dan vind je daar genoeg foto’s van.

Bekijk mini.huisjenr32 op Instagram

mini.meditation

Mini.meditation is een Instagram account wat bomvol inspiratie zit voor jouw poppenhuis. Op het account zie je heel veel prachtige plaatjes, met name van het interieur van mini huisjes.

Leuk aan dit account is dat er veel verschillende interieur-stijlen te zien zijn. Zo heb je bijvoorbeeld een surf-interieur en zie je ook wat moderne en industriële stijlen terugkomen. Lijkt dit jouw wat? Neem dan zeker een kijkje?

Bekijk mini.meditation op Instagram

mini.huisjevolliefde

Mini.huisjevolliefde is een Instagram account waar een poppenhuis wordt getoond met een enorm aandacht voor detail. Het hele huis zit vol met roze en witte tinten die tot in de puntjes zijn uitgewerkt.

Ben je op zoek naar hoe je een poppenhuis inricht met een bijna levensecht interieur? Dan ben je helemaal op je plek bij dit account.

Bekijk mini.huisjevolliefde op Instagram

myminiatureabodes

Myminiatureabodes is net even wat anders dan de accounts hierboven. Niet alleen is dit account niet Nederlandstalig, maar is het ook bezig met mini huisjes die niet per sé een huis zijn! Neem dit huisje bijvoorbeeld, deze is gemaakt uit een ton.

Ben jij op zoek naar een heel nieuwe invalshoek? Dan hoef je niet verder te kijken dan dit account. Je vindt hier ook een hoop interieur-elementen vinden in een rustieke stijl.

Bekijk myminitiatureabodes op Instagram

Zelf een poppenhuis maken

Wil je zelf ook een poppenhuis maken? Bestel dan jouw plaatmateriaal bij OPMAATZAGEN.nl! Je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan plaatmateriaal, wat we allemaal op maat voor je zagen. Handig om te weten is dat we dit ook doen in de vorm van een huis! Ideaal als achterwand voor je poppenhuis. Wil je weten hoe je een poppenhuis van plaatmateriaal maakt? Lees dan deze blog.

Bestel jouw hout voor je poppenhuis op maat!
>