Interieuradvies door EIGEN advies

Liesbeth van Goor
Interieurontwerper Liesbeth van EIGEN advies

Hi, ik ben Liesbeth

https://www.eigenadvies.nl/ Hattem

Ik ben Liesbeth, interieurontwerpster en eigenaar van EIGEN advies. Met veel passie en plezier maak ik interieurontwerpen en geef ik styling adviezen. En kan ik je helpen met het begeleiden van jouw woonproject. Geheel op maat en naar wens.

Belangrijk in mijn ontwerpen vind ik dat de persoonlijkheid, smaken en voorkeuren van de bewoner(s) terug komen waarin zij zich kunnen vinden. Doordat ik naast het esthetische gedeelte ook het praktische graag combineer, maak ik veel gebruik van maatwerk. Maar wél altijd met net dat beetje extra wat je bij een EIGEN ontwerp krijgt.

Wanneer je je weer écht thuis wilt voelen, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of verhuisd bent, je interieur niet meer “past” of nét dat gevoel niet kunt krijgen waar je naar op zoek bent, kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn.

Specialiteiten: Styling, Interieur advies, Maatwerk meubels

Hoe werkt het?

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes* adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ook meedenken qua styling. *Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.
Meer informatie

Stap 1

Stuur een berichtje naar jouw favoriete interieurstylist.

Stap 2

Maak kennis met en laat je inspireren door het interieuradvies.

Stap 3

Laat je informeren over een maatwerk meubel concept en vraag online een offerte aan.

Stap 4

Het pakket wordt volledig op maat geleverd incl. maatwerk handleiding. Zet deze gemakkelijk in elkaar.

Optionele mogelijkheden

De stylistes zijn bekend met alle details van een maatwerk vakkenkast. Waar je bij OPMAATZAGEN.nl zelf je vakkenkast kan configureren kunnen de aangesloten intereurstylistes de gehele transformatie van je woonruimte begeleiden of je hierin van advies voorzien. Stuur ze een berichtje en stem af wat ze voor jou kunnen betekenen!

Afspraak maken

Voer je gegevens in
Enkel advies nodig over onze maatwerk vakkenkasten?
Maak dan een afspraak met onze vakkenkast specialist Ivonne
>