Interieuradvies door EIGEN advies

Liesbeth van Goor
Liesbeth van Goor

Hoi, ik ben Liesbeth

Ik ben Liesbeth, interieurontwerpster en eigenaar van EIGEN advies. Met veel passie en plezier maak ik interieurontwerpen en geef ik styling adviezen. En kan ik je helpen met het begeleiden van jouw woonproject. Geheel op maat en naar wens.

Belangrijk in mijn ontwerpen vind ik dat de persoonlijkheid, smaken en voorkeuren van de bewoner(s) terug komen waarin zij zich kunnen vinden. Doordat ik naast het esthetische gedeelte ook het praktische graag combineer, maak ik veel gebruik van maatwerk. Maar wél altijd met net dat beetje extra wat je bij een EIGEN ontwerp krijgt.

Wanneer je je weer écht thuis wilt voelen, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of verhuisd bent, je interieur niet meer “past” of nét dat gevoel niet kunt krijgen waar je naar op zoek bent, kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn.

Specialiteiten: Styling, Interieur advies, Maatwerk meubels
Afspraak maken

    Hoe werkt het

    Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

    Afspraak maken

    Wil jij weten wat Liesbeth voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

    Voer je gegevens in