Interieuradvies door Carola Bakker

Carola Bakker
Carola Bakker

Hoi, Ik ben Carola

U weet vast heel goed wat u wel en niet mooi vindt in uw interieur.  
Maar blijft u twijfelen over de juiste kleuren of stoeien met de indeling van uw meubels? Of hebben u en uw partner verschillende smaken en ideeën over de inrichting, dan kan Carola Bakker, gediplomeerd interieuradviseuse u vast en zeker helpen!


Een goed interieuradvies begint altijd bij een vrijblijvend gesprek waar heel goed luisteren het allerbelangrijkste is. Luisteren naar uw woonwensen en knelpunten. 
Na deze te hebben geinventariseerd kan Carola deze perfect voor u vertalen naar een persoonlijk advies op maat.  

Welke stijl past het beste bij haar? 
Dat is lastig aan te geven omdat Carola de stijl toepast die bij u hoort! Het gaat tenslotte om uw huis. Dit kunt u ook goed terug zien in de diversiteit aan projecten op haar website. 

Interieuradvies is mogelijk van bijvoorbeeld alleen een kleuradvies tot een geheel uitgewerkt interieurontwerp waarbij eventueel ook de gehele uit handen genomen kan worden. 

Zou u willen weten of Carola iets voor u kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend via onderstaande link contact met haar op.

Specialiteiten: Interieurontwerp, Interieurstyling, Kleuradvies, Praktisch, Persoonlijk
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Voer je gegevens in