Interieuradvies door Carola Bakker

Carola Bakker

Hoi, Ik ben Carola

www.carolabakker.nl Oud-Beijerland, Zuid-holland

U weet vast heel goed wat u wel en niet mooi vindt in uw interieur.  
Maar blijft u twijfelen over de juiste kleuren of stoeien met de indeling van uw meubels? Of hebben u en uw partner verschillende smaken en ideeën over de inrichting, dan kan Carola Bakker, gediplomeerd interieuradviseuse u vast en zeker helpen!


Een goed interieuradvies begint altijd bij een vrijblijvend gesprek waar heel goed luisteren het allerbelangrijkste is. Luisteren naar uw woonwensen en knelpunten. 
Na deze te hebben geinventariseerd kan Carola deze perfect voor u vertalen naar een persoonlijk advies op maat.  

Welke stijl past het beste bij haar? 
Dat is lastig aan te geven omdat Carola de stijl toepast die bij u hoort! Het gaat tenslotte om uw huis. Dit kunt u ook goed terug zien in de diversiteit aan projecten op haar website. 

Interieuradvies is mogelijk van bijvoorbeeld alleen een kleuradvies tot een geheel uitgewerkt interieurontwerp waarbij eventueel ook de gehele uit handen genomen kan worden. 

Zou u willen weten of Carola iets voor u kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend via onderstaande link contact met haar op.

Specialiteiten: Interieurontwerp, Interieurstyling, Kleuradvies, Praktisch, Persoonlijk

Hoe werkt het?

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes* adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ook meedenken qua styling. *Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.
Meer informatie

Stap 1

Stuur een berichtje naar jouw favoriete interieurstylist.

Stap 2

Maak kennis met en laat je inspireren door het interieuradvies.

Stap 3

Laat je informeren over een maatwerk meubel concept en vraag online een offerte aan.

Stap 4

Het pakket wordt volledig op maat geleverd incl. maatwerk handleiding. Zet deze gemakkelijk in elkaar.

Optionele mogelijkheden

De stylistes zijn bekend met alle details van een maatwerk vakkenkast. Waar je bij OPMAATZAGEN.nl zelf je vakkenkast kan configureren kunnen de aangesloten intereurstylistes de gehele transformatie van je woonruimte begeleiden of je hierin van advies voorzien. Stuur ze een berichtje en stem af wat ze voor jou kunnen betekenen!

Afspraak maken

Voer je gegevens in
Enkel advies nodig over onze maatwerk vakkenkasten?
Maak dan een afspraak met onze vakkenkast specialist Ivonne
>