De juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit

Marlous Steevens-de Vries

Hi, ik ben Marlous

bohjerte.com Rossum, Gelderland

Kijk wat Bohjerte voor jou kan betekenen. Mijn passie is het creëren van rust en eenheid. Authenticiteit, durf en grootse gebaren passen bij mijn stijl.

Bohjerte staat garant voor interieurs met karakter, die een serene elegantie in zich dragen. Een sterke basis. Bijzondere, praktische maatwerkoplossingen en een sterk oog voor detail zorgen ervoor dat de opdrachtgever zich thuis voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd. “Ik zoek de grens van de comfortzone op, zodat mijn ontwerpen uitdagend en verfrissend zijn.”

Als geen ander durft en kan Marlous zich inleven in haar opdrachtgevers en creëert zij middels goede samenwerking met hen eigentijdse en stijlvolle interieurs.

Eigentijds | Fris | Authentiek | Functioneel | Elegant | Persoonlijk

Wil je meer informatie over Bohjerte, mijn aanbod en portfolio, neem gerust contact op.

Specialiteiten: Interieur ontwerp, interieurstyling, maatwerk meubels

Hoe werkt het?

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes* adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ook meedenken qua styling. *Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.
Meer informatie

Stap 1

Stuur een berichtje naar jouw favoriete interieurstylist.

Stap 2

Maak kennis met en laat je inspireren door het interieuradvies.

Stap 3

Laat je informeren over een maatwerk meubel concept en vraag online een offerte aan.

Stap 4

Het pakket wordt volledig op maat geleverd incl. maatwerk handleiding. Zet deze gemakkelijk in elkaar.

Optionele mogelijkheden

De stylistes zijn bekend met alle details van een maatwerk vakkenkast. Waar je bij OPMAATZAGEN.nl zelf je vakkenkast kan configureren kunnen de aangesloten intereurstylistes de gehele transformatie van je woonruimte begeleiden of je hierin van advies voorzien. Stuur ze een berichtje en stem af wat ze voor jou kunnen betekenen!

Afspraak maken

Wil jij weten wat Marlous voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in
Enkel advies nodig over onze maatwerk vakkenkasten?
Maak dan een afspraak met onze vakkenkast specialist Ivonne
>