Houtsoort: Spaanplaat Wit Gemelamineerd

Heb jij ook een grote boekenverzameling en geen plek voor al jouw boeken? Maak ruimte door je eigen boekenkast te ontwerpen! Zie hoe Erno zijn boekenkast in puntdak maakte.

Vind je klussen leuk, maar zie je op tegen het verfwerk? Gebruik dan spaanplaat wat niet meer geverfd hoeft worden! Benieuwd? Je leest hier meer!

Omdat John een nieuwe Cooker Qube heeft aangeschaft, moest hij wat keukenkastjes aanpassen. Met op maat gezaagd en afgewerkt Spaanplaat Wit Gemelamineerd heeft hij dit inbouwkastje gemaakt. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier.
John heeft met MDF Zwart V313 en Spaanplaat Wit Gemelamineerd een nieuwe keuken en een nieuw badkamermeubel gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier zijn verhaal.

Sharon heeft deze zomer een aantal klussen met hout in huis gerealiseerd. Nieuwe legplanken en een nieuwe vensterbank hebben een plekje gekregen en mogen jaren dienst doen. Lees hier meer over haar plannen!

Door een ombouw te maken scherm je jouw cv-ketel af én houd je hem uit het zicht! Wil je er zelf een maken en heb je inspiratie nodig, lees hier meer!

Hoera! De ABS band afwerking staat online. We zijn ontzettend trots op deze toevoeging omdat dit de perfecte afwerking van jouw op maat gezaagde plaatmateriaal is.

Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van spaanplaat? Lees dan hier verder en leer ook hoe je het op maat kunt bestellen!
Wil jij een specifieke kleur of soort spaanplaat bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan spaanplaat en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat!
Wil jij spaanplaat in een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan spaanplaat van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.