Houtsoort: Spaanplaat Gemelamineerd

Vind je klussen leuk, maar zie je op tegen het verfwerk? Gebruik dan spaanplaat wat niet meer geverfd hoeft worden! Benieuwd? Je leest hier meer!

Hout is een heel mooi materiaal om mee te werken. De natuurlijke uitstraling van het materiaal zorgt ervoor dat je project een hoogwaardige afwerking heeft. Toch zijn er nadelen van werken met hout. Gelukkig zijn er alternatieve plaatmaterialen die niet van massief hout zijn gemaakt, maar wel die mooie uitstraling hebben! In dit artikel vertellen we je over gemelamineerd en gefineerd hout: spaanplaat en MDF. Vezelplaten met een massieve uitstraling.

Door een ombouw te maken scherm je jouw cv-ketel af én houd je hem uit het zicht! Wil je er zelf een maken en heb je inspiratie nodig, lees hier meer!

Met ons nieuwe Spaanplaat Gemelamineerd kun je projecten maken met iedere gewenste afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben alle basis informatie voor je verzameld zodat jij precies weet waar je op moet letten bij het uitzoeken van deze platen!

Bij OPMAATZAGEN.nl kan je nu naast een maatwerk kast van MDF, Multiplex, OSB of Underlayment ook maatwerk vakkenkasten bestellen met afgewerkte toplaag. Ga jij voor een houtnerf structuur in jouw kast of ben jij fan van een egale kast? Hier lees je alle details over welke kast het beste bij jou past!

Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van spaanplaat? Lees dan hier verder en leer ook hoe je het op maat kunt bestellen!
Wil jij een specifieke kleur of soort spaanplaat bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan spaanplaat en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat!
Wil jij een specifieke kleur of soort meubelpaneel bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan meubelpanelen en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat!
Wil jij meubelpanelen met een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan meubelpanelen van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.
Wil jij spaanplaat in een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan spaanplaat van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.