Houtsoort: Pellos Floor

Ben je op zoek naar kast inspiratie? Bekijk dan deze 9 toffe kasten en laat je inspireren. Wij hebben een aantal kasten van onze klanten op een rijtje gezet om jou verder te helpen met je ontwerp. Lees je mee?

Wil je meer weten over underlayment en wat je ermee kunt doen? Lees dan deze blog! Wij vertellen je alles over underlayment en de toepassingen.

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je nu naast ‘standaard’ maatwerk vakkenkasten nu ook decoratieve maatwerk vakkenkasten bestellen. Wat dat inhoud lees je hier!

Op zoek naar een moderne buffetkast voor in jouw huis? Zoek niet verder dan buffetkast EEF! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder!

Slapen doe je natuurlijk het lekkerst in je eigen bed en helemaal als je bed er netjes én aantrekkelijk uitziet. Bijvoorbeeld door een hoofdbord, dat je zelf hebt gemaakt, in de stijl die jij mooi vindt. Met stippen, in pimpelpaars of juist met een naturel uitstraling. Het is een leuk project om mee aan de slag te gaan. Laat je online inspireren en bepaal hoe jouw hoofdbord eruit moet komen te zien. Succes!

Plaatmateriaal kan je zelf in een vierkant of rechthoek zagen. Hout rond zagen is echter wat moeilijker. Gelukkig kan OPMAATZAGEN.nl dat voor je doen!

Bij een online houthandel kan je gemakkelijk plaatmateriaal bestellen, bij een online zagerij zagen ze jouw plaatmateriaal op maat. Dat is écht handig!

Niet elk plaatmateriaal kan goed tegen vocht. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van vochtwerend en watervast plaatmateriaal, zodat je altijd de beste keuze kan maken voor jouw klus. Echt handig!

Pellos Floor, ook wel bekend als Underlayment Fins Vuren, is een erg vlak plaatmateriaal wat op dezelfde manier wordt gemaakt als multiplex. Lees hier meer over Pellos Floor en hoe je het op maat kan bestellen!

Doe-het-zelf: Maak je eigen wandplank van Underlayment Fins Vuren. Wij zagen alle onderdelen op maat, zodat jij direct kunt starten met de opbouw van de klus! We hebben er een handige DIY artikel over gemaakt zodat jij binnen een handomdraai jouw eigen gemaakte wandplank van in huis hebt staan. Veel plezier met klussen!

 

Afmetingen zijn: 80,0 x 180,0 cm

Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van Pellos Floor? Lees dan hier verder en leer ook hoe je het op maat kunt bestellen!

Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van underlayment? Lees dan hier verder en leer ook hoe je het op maat kunt bestellen!

Wil jij Pellos Floor in een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan Pellos Floor van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

Wil jij underlayment in een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan timmerpanelen van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

Wil jij Pellos Floor op maat bestellen? Dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl aan het juiste adres! Wij zagen het tot op de millimeter nauwkeurig op maat en bezorgen het bij je thuis.

Wil jij Underlayment op maat bestellen? Dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl aan het juiste adres! Wij zagen het tot op de millimeter nauwkeurig op maat en bezorgen het bij je thuis.