Multiplex interieur populieren

TV-meubel van multiplex, door Andrew
Wat anderen maakten

Op zoek naar een TV-meubel dat volledig past bij de stijl van jouw interieur? Maak hem zelf, net als Andrew. Hij gebruikte multiplex interieur populier vanwege de zichtbare houtnerf die het materiaal een natuurlijke uitstraling geeft. Multiplex interieur populier is de lichtgewicht variant van multiplex. Ideaal te gebruiken wanneer je er een zwevend TV-meubel van wilt maken bijvoorbeeld.

Vakkenkast met eiken deuren, door René
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

René ontwierp zijn ultieme vakkenkast én maakte creatief gebruik van verschillende materialen. Zo liet hij de kast maken van MDF Lakdraag en plaatste er zelf deurtjes en legplanken in van eikenhout. Gaaf toch, zo’n volledig unieke vakkenkast?

Zo maak je een Multiplex werkblad op maat
Tekst & uitleg

Een Multiplex werkblad heeft een natuurlijke uitstraling en past in een modern, Scandinavisch of minimalistisch interieur. Multiplex is over het algemeen erg vlak en sterk plaatmateriaal, waardoor het goed toe te gebruiken is voor een keukenblad of een werkblad op je werktafel. Ontdek alles over Multiplex en hoe je er een passend werkblad van kunt maken.

Ontwerp je eigen houten kerstboom
Handig zelf doen / DIY

Geen zin in dennennaalden op de vloer dit jaar? Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je het materiaal voor jouw houten kerstboom op maat. Wij zagen het in de gewenste afmetingen, waardoor jij je zelfs geen zorgen hoeft te maken over zaagsel in huis. Handig toch?

Maak een mini-marktkraam voor je kinderen
Handig zelf doen / DIY

Rond Koningsdag 2018 deelden wij een winkelmand met het materiaal voor deze mini-marktkraam, om geld mee te verdienen op de Koningsmarkt. Dat de mini-marktkraam multi-inzetbaar was wisten we, maar we hebben er nu een plaatje bij. Het kraampje is omgetoverd tot speelgoedwinkel! Wil je zelf ook aan de slag met zo’n leuke marktkraam voor je kinderen?

 

Blogster Jodi ontwerpt poppenhuis
Inspiratie

Heb je een leuk idee voor een mooie klus? Blogster Jodi van Liefthuis.nl ontdekte hoe handig klussen met OPMAATZAGEN.nl kan zijn, toen ze de materialen voor het ontwerp van haar poppenhuis door ons op maat liet zagen. Ze vlogt erover in haar weekendvlog. Kijk je mee?

Een bed op maat van Multiplex
Wat anderen maakten

Zelf een bed maken van Multiplex interieur populier? Aletta deed het en dit is het resultaat. De Multiplex platen liet ze OPMAATZAGEN.nl.

Klusverslag: bureau-huisje van multiplex populier
Inspiratie

Maak je eigen bureau-huisje van multiplex interieur populier. Bekijk het klusverslag van Astrid en laat je inspireren tot een mooi ontwerp.

Reptielenliefhebber Anthony maakte dit terrarium
Wat anderen maakten

Terrarium maken? Zo maak je een terrarium voor reptielen van Multiplex Interieur Populier.

Maak je eigen kastje van multiplex interieur populier
Inspiratie

Do-it-yourself: Maak je eigen kastje van Multiplex Interieur Populier en laat het materiaal door ons op maat zagen. Bekijk het stappenplan!

Zo eenvoudig schuif je jouw meubel in elkaar!
OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie

De meubels van OPMAATZAGEN.nl zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Ook zonder technische kennis en timmermansoog. Ontdek het zelf en bekijk onze video.

Maak je eigen kastje voor de kattenbak
Inspiratie

Heb jij een kat? En is de kattenbak ook zo’n doorn in het oog in jouw interieur? Wij hebben een oplossing bedacht! Verstop de kattenbak in een leuk kastje, zodat je kat rustig zijn behoefte kan doen en jij daar niet zoveel last van hebt. Hoe je dat doet? Lees het hier stap voor stap.

Pssst, het is bijna Vaderdag…
Inspiratie

Zelf een Vaderdag cadeau maken? Met behulp van dit stappenplan maak je zelf eenvoudig een vaderdagcadeau!

Keukenblad door Twan
Inspiratie

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.

Tv-Meubel door Simona
Inspiratie

Simona maakte haar IKEA METOD TV-meubel uniek, door er een eigen draai aan te geven. Ze maakte van Multiplex Interieur Populier een ombouw op maat. Benieuwd naar het resultaat?

Hondenhok door Anne
Inspiratie

Anne heeft Multiplex interieur populier gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een hondenhuis te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Apothekerskast door Ton
Inspiratie

In zijn camper heeft Ton met op maat gezaagd Multiplex Interieur Populier een apothekerskast gemaakt. Heel handig!

Keukenbar door Maurice
Inspiratie

Maurice heeft via OPMAATZAGEN.nl zelf een keukenbar gemaakt van Multiplex Interieur Populier. Ook zelf een keukenbar op maat maken? Laat je inspireren!

Presentatiemeubel door Martijn
Inspiratie

Maak net als Martijn zelf een presentatiemeubel van Multiplex Populier Interieur.

Kast opgeknapt door Marc
Inspiratie

Heb je net als Marc een kast die wel een opfrisser kan gebruiken? Met op maat gezaagd materiaal van OPMAATZAGEN.nl is het zo gepiept! Bekijk wat Marc maakte.

Raster voor treinbaan door Edwin
Inspiratie

Edwin heeft op maat gezaagd Populieren Multiplex gebruikt om zelf een raster voor zijn treinbaan te maken. Bekijk het resultaat en laat je inspireren!

Hemelbed door Jordi
Inspiratie

Jordi heeft perfect op maat gezaagd populieren multiplex gebruikt voor de basis van zijn bed. Bekijk de foto’s van het eindresultaat en laat je inspireren!