Multiplex interieur populieren

Geen zin in dennennaalden op de vloer dit jaar? Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je het materiaal voor jouw houten kerstboom op maat. Wij zagen het in de gewenste afmetingen, waardoor jij je zelfs geen zorgen hoeft te maken over zaagsel in huis. Handig toch?

Rond Koningsdag 2018 deelden wij een winkelmand met het materiaal voor deze mini-marktkraam, om geld mee te verdienen op de Koningsmarkt. Dat de mini-marktkraam multi-inzetbaar was wisten we, maar we hebben er nu een plaatje bij. Het kraampje is omgetoverd tot speelgoedwinkel! Wil je zelf ook aan de slag met zo’n leuke marktkraam voor je kinderen?

 

Heb je een leuk idee voor een mooie klus? Blogster Jodi van Liefthuis.nl ontdekte hoe handig klussen met OPMAATZAGEN.nl kan zijn, toen ze de materialen voor het ontwerp van haar poppenhuis door ons op maat liet zagen. Ze vlogt erover in haar weekendvlog. Kijk je mee?

Zelf een bed maken van Multiplex interieur populier? Aletta deed het en dit is het resultaat. De Multiplex platen liet ze OPMAATZAGEN.nl.

Maak je eigen bureau-huisje van multiplex interieur populier. Bekijk het klusverslag van Astrid en laat je inspireren tot een mooi ontwerp.

Terrarium maken? Zo maak je een terrarium voor reptielen van Multiplex Interieur Populier.

Do-it-yourself: Maak je eigen kastje van Multiplex Interieur Populier en laat het materiaal door ons op maat zagen. Bekijk het stappenplan!

Heb jij een kat? En is de kattenbak ook zo’n doorn in het oog in jouw interieur? Wij hebben een oplossing bedacht! Verstop de kattenbak in een leuk kastje, zodat je kat rustig zijn behoefte kan doen en jij daar niet zoveel last van hebt. Hoe je dat doet? Lees het hier stap voor stap.

Zelf een Vaderdag cadeau maken? Met behulp van dit stappenplan maak je zelf eenvoudig een vaderdagcadeau!

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.

Simona maakte haar IKEA METOD TV-meubel uniek, door er een eigen draai aan te geven. Ze maakte van Multiplex Interieur Populier een ombouw op maat. Benieuwd naar het resultaat?

Anne heeft Multiplex interieur populier gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een hondenhuis te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

In zijn camper heeft Ton met op maat gezaagd Multiplex Interieur Populier een apothekerskast gemaakt. Heel handig!

Maurice heeft via OPMAATZAGEN.nl zelf een keukenbar gemaakt van Multiplex Interieur Populier. Ook zelf een keukenbar op maat maken? Laat je inspireren!

Edwin heeft op maat gezaagd Populieren Multiplex gebruikt om zelf een raster voor zijn treinbaan te maken. Bekijk het resultaat en laat je inspireren!

Jordi heeft perfect op maat gezaagd populieren multiplex gebruikt voor de basis van zijn bed. Bekijk de foto’s van het eindresultaat en laat je inspireren!

Heb je net als Marc een kast die wel een opfrisser kan gebruiken? Met op maat gezaagd materiaal van OPMAATZAGEN.nl is het zo gepiept! Bekijk wat Marc maakte.

Maak net als Martijn zelf een presentatiemeubel van Multiplex Populier Interieur.