Multiplex hardhout

Zo maak je een Multiplex werkblad op maat
Tekst & uitleg

Een Multiplex werkblad heeft een natuurlijke uitstraling en past in een modern, Scandinavisch of minimalistisch interieur. Multiplex is over het algemeen erg vlak en sterk plaatmateriaal, waardoor het goed toe te gebruiken is voor een keukenblad of een werkblad op je werktafel. Ontdek alles over Multiplex en hoe je er een passend werkblad van kunt maken.

Maak je eigen design bureau, net als Rob
Wat anderen maakten

Zelf een bureau maken van Multiplex Hardhout? Bekijk het voorbeeld van Rob en laat je inspireren. Bestel het materiaal op maat bij OPMAATZAGEN.nl. Je ontvangt jouw bestelling binnen een paar dagen thuis en je kunt direct aan de slag met de opbouw van het bureau.

 

Overzicht van vochtwerend en watervast plaatmateriaal
Tekst & uitleg

Niet elk plaatmateriaal kan goed tegen vocht. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van vochtwerend en watervast plaatmateriaal, zodat je altijd de beste keuze kan maken voor jouw klus. Echt handig!

Naambord van Multiplex Hardhout door Koos
Wat anderen maakten

Een naambord van Multiplex Hardhout maken voor op de gevel? Koos maakte dit naambord en liet de hoeken afronden voor een stijlvol resultaat.

Framewerk voor keukenwand
Wat anderen maakten

Een keukenwand maken begint met een framewerk constructie. Herwerd gebruikte hiervoor Multiplex Okoumé Watervast en liet het OPMAATZAGEN.nl.

Keukenblad door Twan
Inspiratie

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.