Houtsoort: Mulitplex Okoume Watervast

Sander heeft zelf een nieuw buitenkozijn gemaakt van Multiplex Okoumé Watervast. Doordat wij grote maten kunnen leveren kon hij het hele kozijn uit één plaat maken. Lees het hele verhaal hier.

Koos heeft met Multiplex Okoumé Watervast en Betonplex Antislip nieuwe boeidelen voor zijn gemaakt. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier!

R de B meubels op maat gebruikt ons op maat gezaagd hout om meubels met een betonlook te maken. In deze blog laten ze een aantal voorbeelden zien.

Wil je plaatmateriaal met een houtnerf bestellen, maar weer je niet waar je op moet letten? Of twijfel je over hoe je dit moet bestellen? Wij zijn er voor je! In dit artikel lees je alles over houtnerven! Wacht niet langer en dompel jezelf onder in de wondere wereld van het hout. Laat je inspireren en begin met klussen.

Slapen doe je natuurlijk het lekkerst in je eigen bed en helemaal als je bed er netjes én aantrekkelijk uitziet. Bijvoorbeeld door een hoofdbord, dat je zelf hebt gemaakt, in de stijl die jij mooi vindt. Met stippen, in pimpelpaars of juist met een naturel uitstraling. Het is een leuk project om mee aan de slag te gaan. Laat je online inspireren en bepaal hoe jouw hoofdbord eruit moet komen te zien. Succes!

Wil jij aan de slag met houten platen voor buiten? Dan ben je bij OPMAATZAGEN.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod houten platen voor buiten!

Niet elk plaatmateriaal kan goed tegen vocht. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van vochtwerend en watervast plaatmateriaal, zodat je altijd de beste keuze kan maken voor jouw klus. Echt handig!

Een keukenwand maken begint met een framewerk constructie. Herwerd gebruikte hiervoor Multiplex Okoumé Watervast en liet het OPMAATZAGEN.nl.

Sandra heeft zelf van op maat gezaagd okoumé multiplex een aanrechtblad gemaakt en afgewerkt met een betonlook.

Wil jij multiplex met een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan multiplex van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.