MDF Zwart

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart, door Lucas
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Een kast op maat, wie wil dat nou niet? Lucas heeft een vakkenkast ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Zwart V313, bekijk hier het resultaat!

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy
OPMAATZAGEN.nl maatwerk meubels

Amy heeft een vakkenkast op maat ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over haar ontwerp en hoe je zelf een maatwerk kast kunt bestellen!

MDF in verschillende diktes online bestellen
Tekst & uitleg

MDF is een veelzijdig plaatmateriaal. Het is daarom ook beschikbaar in verschillende diktes. Lees hier alles over de verschillende diktes van MDF.

Tijdelijk aanrechtblad door Pieter
Inspiratie

Maak net als Pieter een tijdelijk aanrechtblad van zwart MDF! Het materiaal is vochtwerend en wordt gratis op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl! Bekijk hier de foto’s van het project.

Opberg-idee; de wasmachine uit het zicht
Inspiratie

Wasmachine uit het zicht? Maak net als Nicole een ombouw als oplossing om de wasmachine sfeervol weg te werken. Laat je inspireren!

Klustip: Zó lak je de kopse kanten van MDF
Klustips

Met deze klustip weet je precies hoe je de kopse kanten van MDF strak kunt lakken. Handig toch?

Wandkast door Evelyn
Inspiratie

Evelyn heeft op een creatieve manier gebruik gemaakt van MDF lakdraag en zwart MDF om een wandkast te maken. Bekijk het resultaat!

DJ-meubel door Marcel
Inspiratie

Marcel heeft met op maat gezaagd blank MDF een eigen DJ-meubel gemaakt. Hoe tof is dat! Bekijk het resultaat!

Meubel voor platenspeler door Jeroen
Inspiratie

Jeroen heeft bij OPMAATZAGEN.nl MDF lakdraag perfect op maat laten zagen en daarmee zelf een meubel voor zijn platenspeler gemaakt.

Klusverslag David: zelfbouw speakerbox
Inspiratie

David heeft bij OPMAATZAGEN.nl MDF zwart besteld om zelf een speakerbox van te maken. Hij heeft van het hele project uitvoerig verslag gedaan! Lees mee met de aanpak van David en doe inspiratie op om zelf ook aan jouw eigen klus te beginnen!

TV-meubel door Dianne
Inspiratie

Dionne heeft op maat gezaagd MDF gebruikt om zelf een tv meubel te maken. Dat is handig! Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren om ook te klussen!

Klustips: de kopse kanten van MDF strak lakken
Klustips

Je hebt een eigen ontwerp gemaakt, de onderdelen laten zagen bij opmaatzagen.nl en je bent er klaar voor om het project in elkaar te zetten en af te werken. Maar: hoe zorg je ervoor dat de kopse kanten mooi worden? Helemaal als je MDF lakdraag gebruikt, heb je een mooie ondergrond om het oppervlak te schilderen, maar de kopse kanten hebben deze lakdraagfolie natuurlijk niet. Hoe pak je dit nu aan?

Klustips: MDF schilderen
Klustips

Jouw project van MDF is gezaagd door opmaatzagen.nl en nu is het aan jou de taak om het mooi af te werken! Uiteraard wil je het project schilderen in de kleur die je hebt uitgekozen, maar hoe begin je hier nu aan?