MDF Blank

 

Een mooie kast maak je alleen op basis van een goed doordacht ontwerp. René maakte een uniek ontwerp voor de wandkast die hij wilde gaan maken. Zo wist hij precies wat hij aan materiaal nodig had en hij liet het materiaal door ons op maat zagen. Dat is écht handig!

 

Jack maakte van MDF Blank een radiatorombouw. Hij liet het materiaal door ons op maat zagen en bewerkte de platen zelf voor de finishing touch. Zo lakte hij het MDF bijvoorbeeld af met een witte lak en maakte de uitsparingen voor de poten.

Het grote voordeel van zelf klussen is dat je elk project volledig kunt aanpassen aan de ruimte in jouw huis. Zo maakte Francisco een houten opbergbank voor aan zijn eettafel van MDF Blank in een dikte van 18mm. Dit meubel past nu precies op de plek die hij bedacht had. En dat ziet er prachtig uit!

Een prettige werktafel kan bijdragen aan de kwaliteit van jouw klus. Laat het materiaal voor jouw werktafel door ons op maat zagen en ga zelf aan de slag met de opbouw. Binnen een mum van tijd heb jij een perfecte plek voor de de uitvoering van jouw volgende klus, net als Guido.

Anne ging aan de slag met de kastdeuren van haar kast en heeft ze op een unieke manier met verf bewerkt. Bekijk hier het resultaat!

Ontwerp zelf de basis van een modern poppenhuis en laat het materiaal op de mm nauwkeurig zagen door OPMAATZAGEN.nl. Debbie inspireert met haar poppenhuis!

Wasmachine uit het zicht? Maak net als Nicole een ombouw als oplossing om de wasmachine sfeervol weg te werken. Laat je inspireren!

Thomas maakte deze stellingkasten van MDF. Benieuwd naar de werkwijze?

Met deze klustip weet je precies hoe je de kopse kanten van MDF strak kunt lakken. Handig toch?

Kast maken van MDF? Laat je inspireren door Chase. Hij maakte deze indrukwekkende kast zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl.

Pim heeft MDF Blank gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf Speakertorens te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Ga je aan de slag met een zolderkast? Laat je inspireren door het ontwerp van Hans en laat het materiaal op maat zagen.

Victor heeft MDF Blank op maat laten zagen om vervolgens zelf speakerbehuizingen te maken. Laat je inspireren!

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.

Chase heeft MDF Blank gratis op maat laten zagen om zelf een kastenwand te maken! Bekijk hier de foto’s van de opbouw.

Bekijk hier het resultaat van het draadfiguur wat Joyce heeft gemaakt! Zij heeft een gezaagde cirkel van MDF besteld. Bestel ook jouw vorm op OPMAATZAGEN.nl!

Mike heeft op maat gezaagd MDF gebruikt voor het maken van zijn bankjes voor in de camper. Bekijk de foto’s en laat je inspireren voor jouw eigen project!

Dennis heeft op maat en in verstek gezaagd MDF van OPMAATZAGEN gebruikt om zelf een radiatorombouw te maken. Bekijk de foto en laat je inspireren!

Jouw project van MDF is gezaagd door opmaatzagen.nl en nu is het aan jou de taak om het mooi af te werken! Uiteraard wil je het project schilderen in de kleur die je hebt uitgekozen, maar hoe begin je hier nu aan?

Je hebt een eigen ontwerp gemaakt, de onderdelen laten zagen bij opmaatzagen.nl en je bent er klaar voor om het project in elkaar te zetten en af te werken. Maar: hoe zorg je ervoor dat de kopse kanten mooi worden? Helemaal als je MDF lakdraag gebruikt, heb je een mooie ondergrond om het oppervlak te schilderen, maar de kopse kanten hebben deze lakdraagfolie natuurlijk niet. Hoe pak je dit nu aan?