Houtsoort: Betonplex Berken Wit

Vloerluiken zijn er diverse varianten. Het is de afsluiting van de kruipruimte naar de begane grond en bevindt zich vaak direct achter de voordeur van een huis. In veel gevallen is de deurmat over de opening van het kruipluik heen geplaatst. Het vloerluik dient makkelijk in gebruik te zijn, maar bovenal vocht en kou onder de grond te houden. Je kunt een kant-en-klaar vloerluik kopen, maar je kunt ook een stuk betonplex door ons op maat laten zagen en zelf afwerken met isolatiemateriaal. Zo heb je binnen een handomdraai een net kruipluik tegen een betaalbare prijs. Wij vertellen je er graag meer over.

Betonmultiplex op maat online bestellen? Dat doe je bij OPMAATZAGEN.nl! Bekijk ons ruime aanbod aan betonmultiplex direct online!

Ben jij benieuwd naar de verschillende toepassingen van betonplex? Lees dan hier verder en leer ook hoe je het op maat kunt bestellen!

Wil jij een specifieke kleur of soort betonplex bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan betonplex en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat!

Wil jij betonplex met een specifieke dikte bestellen? Wij hebben een breed aanbod aan betonplex van verschillende diktes beschikbaar en zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat.