Jouw verhaal is €200,- waard

Klussen is natuurlijk het leukste wat er is en het wordt ook nog eens heel eenvoudig als je klust met OPMAATZAGEN.nl.
Ervaar het en deel je verhaal op jouw blog.

Inschrijven!

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je hout, plaatmateriaal en maatwerk meubels tot op de mm nauwkeurig laten zagen. Bedenk je een leuk klusproject, dan voer je de maten in op de site, selecteer het materiaal en binnen de kortste keren heb jij het in huis. Zo kan iedereen wel klussen! Van hout kun je van alles maken, daarom zijn wij op zoek naar alle soorten bloggers en vloggers die een passende klus / DIY willen bedenken én erover willen schrijven/vloggen.

 

What’s in it for you?

Klussen is natuurlijk het leukste wat er is en het wordt ook nog eens heel eenvoudig als je klust met OPMAATZAGEN.nl. Dat moeten meer mensen weten! Heb jij een leuke klus in gedachten om weer te geven op jouw blog én social media kanalen? Stuur jouw project in, plaats je volledige bestelling en krijg tot €200,- van ons terug. Onze klantenservice is beschikbaar indien je vragen hebt. We maken er samen een leuk project van!

 

 1. Jij krijgt gratis materiaal t.w.v. van maximaal € 200,- voor de klus die je hebt voorgesteld en door ons is goedgekeurd. Meer bestellen mag uiteraard ook! Wij reageren binnen 2 werkdagen
 2. Na goedkeuring van je klus, kun je de bestelling zelf plaatsen via onze website www.OPMAATZAGEN.nl. Na ontvangst van je bestelling schrijf je binnen 1 maand een blog.
 3. Wij ontvangen een preview van het blogartikel (minimaal 500 woorden) en foto’s in hoge resolutie. We doen een kleine check op de informatie die beschreven staat over OPMAATZAGEN.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen.
 4. Na goedkeuring van je blog, kan je deze blog plaatsen en krijg je het orderbedrag met een maximum van € 200,- direct retour.

 

 • Krijg tot €200,- terug
 • Jij promoot ons, wij promoten jou
Hans doos – OPMAATZAGEN.nl

Ben je net zo enthousiast als wij?

Vul dan het onderstaande formulier in, zodat wij kunnen bekijken of jouw stijl, schrijfwijze en klusidee passend is. Dit hoor je al binnen twee werkdagen. Bij een ‘JA’ ontvang je een paar logische voorwaarden en kun je aan de slag met de bestelling. Na plaatsing van het bericht ontvang je direct het orderbedrag retour op jouw rekening. Let op: een eigen blog en/of social media kanaal mét volgers is een vereiste voor een samenwerking.

  Alle velden met een * zijn verplicht.

  OMZ vakmensen – OPMAATZAGEN.nl

  Wat kan je van ons verwachten?

  Perfect gezaagd hout of plaatmateriaal om jouw klus tot een succes te maken. Zo heb je gegarandeerd leuke content én een afgeronde klus! Het orderbedrag ontvang je direct retour na publicatie van het bericht. Echt!

  Hans Top – OPMAATZAGEN.nl

  Binnen 2 dagen reactie op je voorstel

  Hans en vader klussen – OPMAATZAGEN.nl

  Een budget van €200,-

  OMZ Bezorgers – OPMAATZAGEN.nl

  Gratis thuisbezorgd

  Hans Flexibele uren – OPMAATZAGEN.nl

  Alles binnen 2 maanden geregeld

  Publicaties van andere influencers

  Jouw klusidee kan een ander inspireren. Doe je mee?

  Ik wil me inschrijven!
  >