Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: QlinQ voetketting C20 x 2 mm RVS 30 m

QlinQ voetketting C20 x 2 mm RVS 30 m

Bezig met laden
1 / 0
76,70 Incl. BTW
voorraad wordt geladen
Aantal

QlinQ voetketting C20 x 2 mm RVS 30 m

Deze RVS QlinQ voetketting op een rol van 30 meter is gemaakt van roestvrij staal welke uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis. De schakels uit deze ketting hebben een diameter van 2,0 mm, de schakellengte van een schakel is 22 mm en de schakelbreedte van de schakel is 3,5 mm. De ketting is geschikt voor allerlei doeleinden, maar de ketting is niet geschikt voor hijsdoeleinden. Deze ketting is op maat te knippen met een betonschaar.
QlinQ heeft een compleet assortiment touwen, kettingen en toebehoren geschikt voor vele toepassingen.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Merk
QlinQ
Lengte
30 m
Diameter
2 mm
Kenmerken
  • Maximale draagkracht: 20 kg
  • Materiaal: Roestvaststaal
Tip
Bij deze rol zijn ook afrekenboekjes verkrijgbaar waarop consumenten zelf de afgemeten lengte kunnen noteren. Door de voorbedrukte EAN-code kan met behulp van dit afrekenblok eenvoudig en snel worden afgerekend.
Voordelen
De ijzerwarenlijn van QlinQ omvat een volledig en kwalitatief assortiment van verpakte en losse ijzerwaren. Voor elk probleem biedt QlinQ een oplossing, of het nu gaat om meubelbeslag, touw- en ketting, ophanghaken, deur- en raambeslag, vloer- en deurbescherming, wielen en katrollen of bevestigingsmateriaal.
Inhoud consumentenverpakking
1 stuk
Normering
DIN 5685-1