Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: 3M doorslijpschijf - Cubitron II T27 - 150 x 4.2 x 22 mm

3M doorslijpschijf - Cubitron II T27 - 150 x 4.2 x 22 mm

Bezig met laden
1 / 0
11,41 incl. BTW
voorraad wordt geladen
Aantal

 3M doorslijpschijf - Cubitron II T27 - 150 x 42 x 22 mm - 81152

3M™ Cubitron™ II Snij- en slijpschijven zijn voorzien van 3M Precision Shaped Ceramic Grain en bieden u een schijf die bijzonder snel snijdt en lang meegaat, voor zowel zacht als roestvaststaal. Onze veelzijdige schijven kunnen worden gebruikt als afbraamschijf en als doorslijpschijf.

In tegenstelling tot andere schuurschijven zijn de 3M™ Cubitron™ II Snij- en slijpschijven geschikt voor meerdere taken zonder dat schijven hoeven te worden verwisseld. Onze schijven hebben een platte, versterkte binnenrand waarmee u objecten kunt vormen of schuren. Met de dunne buitenrand kunt u loodrechte sneden en groeven aanbrengen. Daardoor hebt u genoeg aan één schuurgereedschap en wordt de productie gemaximaliseerd. Ze bevatten schuurkorrels die zijn voorgevormd in driehoekig gekalibreerde schuurkorrels (3M Precision Shaped Grain) die als een mes door metaal snijden, in plaats van te groeven of ploegen zoals traditionele schuurmaterialen. Deze punten slijpen zichzelf voortdurend wanneer kleine stukjes afbreken, waardoor ze extreem snel door materiaal snijden. Dit beperkt de ontwikkeling van wrijvingswarmte, zodat er minder hittegerelateerde spanningsbarsten en verkleuring optreden. De maximale bedrijfssnelheid van de schijven moet hoger zijn dan of gelijk zijn aan de maximumsnelheid van het gebruikte apparaat. Bovendien moet er een schijfbeschermkap worden gebruikt die past bij de maat van de doorslijpschijf.

Producteigenschappen:

  • Ontwikkeld om sneller te slijpen dan concurrerende keramische producten
  • Bevat 3M Precision Shaped Grain dat zichzelf slijpt, koel werkt en een optimale minerale uitsplitsing biedt voor een extra lange levensduur
  • Stijve, versterkte met hars gelijmde schijf kan worden gebruikt als een afbraamschijf en als een doorslijpschijf – op zowel roestvaststalen als zacht stalen ondergronden

Specificaties:

  • Serie: Cubitron™ II
  • Type 27