Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: Skandia Quick pijpsnijder 4 - 32 mm

Skandia Quick pijpsnijder 4 - 32 mm

Bezig met laden
1 / 1
32,50 Incl. BTW
voorraad wordt geladen
Aantal

Skandia Quick pijpsnijder 4 - 32 mm

Met de Skandia quick pijpsnijder kunnen eenvoudig ronde metalen buizen exact haaks doorgesneden worden. Om een pijp te snijden wordt de pijpsnijder zo ver geopend dat deze om de buis past. Vervolgens draait men deze zo ver dicht dat zowel het snijwiel als de geleiderollen vast tegen de buis wordt gedrukt. Door de pijpsnijder rond te draaien ontstaat een inkerving. Gedurende het draaien stelt men de pijpsnijder voortdurend bij, door de draadspindel vaster te draaien. Men gaat zo lang door totdat de buis is doorgesneden. Te gebruiken voor: koperen, messing, aluminium en dunwandige stalen buizen. Extra snijwieltje in handvat meegeleverd en handige ontbramer. Snel werken door in te stellen snijmaat, de maat is in te stellen van 4 t/m 32 mm. Het snijwieltje voor deze pijpsnijder heeft een diameter van 18 mm en een asgat van 6,3 mm, deze is te verkrijgen met ean nummer: 8711562361837.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Kleur
Oranje / zwart
Merk
Skandia
Serie
Quick
Lengte
170 mm
Afwerking
Gelakt
Diameter
4 - 32 mm
Kenmerken
  • Met snel-instelling en handige ontbramer
  • Snijcapaciteit: 4 t/m 32 mm
  • Snijwiel diameter: 18 mm
  • Asgat diameter: 6,3 mm(8711562361837)
Voordelen
Om oneffenheden, bramen, van de net gesneden pijp te verwijderen is de Skandia basis pijpsnijder uitgerust met een ontbramer, welke zich in de aandraaiknop bevindt.
Inhoud consumentenverpakking
1 stuk